Logeerhuis Parkstad

  • Hoog Anstel 1
  • 6463 XX Kerkrade

17 bewoners

Over deze locatie

Logeerhuis Parkstad is gehuisvest op de tweede etage van zorgcentrum Hoog Anstel.

Logeerhuis Parkstad biedt een flexibele oplossing voor een tijdelijk verblijf.Hebt u zorg nodig en kunt u (tijdelijk) niet thuis verblijven? Is het ziekenhuis voor u niet de meest geschikte omgeving? Dan is Logeerhuis Parkstad een plek waar u tijdelijk kunt verblijven, met professionele zorg en in een huiselijke, prettige omgeving. Uw verblijf staat in het teken van herstel zodat u kunt terugkeren naar uw vertrouwde woonomgeving. Samen met u bekijken we wat nodig is om dat te bereiken. Belangrijk daarbij is uw zelfredzaamheid te stimuleren en zoveel mogelijk te vergroten.

Logeerhuis Parkstad heeft 15 appartementen waarvan 2 appartementen geschikt zijn voor een echtpaar of twee personen. Wanneer u bij ons te gast bent, dan bieden wij u een huiselijke, aangename en helende omgeving met veel aandacht voor gastvrijheid, privacy, zinvolle dagbesteding, professionele verzorging en behandeling.

- Als overbruggingszorg, bijvoorbeeld indien u net bent uitbehandeld in het ziekenhuis maar nog onvoldoende hersteld bent om weer zelfstandig thuis te wonen.

- Als respijtzorg, indien uw mantelzorg even uitvalt, bijvoorbeeld vanwege vakantie, ziekte of om andere redenen

- Als eerstelijnsvoorziening, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk 24 uur per etmaal zorg nodig hebt, maar daarvoor niet in een ziekenhuis hoeft te verblijven.

Vanuit uw thuissituatie bepaalt de huisarts of wijkverpleegkundige of u voor een verblijf in Logeerhuis Parkstad in aanmerking komt. Ook doorverwijzing vanuit het ziekenhuis is mogelijk. Voorafgaand aan opname vindt een gesprek plaats bij u thuis (of waar u dan verblijft).

FOLDER  

Logeerhuis Parkstad gasten

Bekijk hier het overzicht van Meander locaties in kaart.


Fixatievrij

Waardeer ons op zorgkaartnederland


De buurt


Logeerhuis Parkstad in beeld