Logeerhuis Parkstad

  • Hoog Anstel 1
  • 6463 XX Kerkrade

17 bewoners

Over deze locatie

Logeerhuis Parkstad is gehuisvest op de tweede etage van zorgcentrum Hoog Anstel.

Logeerhuis Parkstad biedt een flexibele oplossing voor een tijdelijk verblijf.Hebt u zorg nodig en kunt u (tijdelijk) niet thuis verblijven? Is het ziekenhuis voor u niet de meest geschikte omgeving? Dan is Logeerhuis Parkstad een plek waar u tijdelijk kunt verblijven, met professionele zorg en in een huiselijke, prettige omgeving. Uw verblijf staat in het teken van herstel zodat u kunt terugkeren naar uw vertrouwde woonomgeving. Samen met u bekijken we wat nodig is om dat te bereiken. Belangrijk daarbij is uw zelfredzaamheid te stimuleren en zoveel mogelijk te vergroten.

Logeerhuis Parkstad heeft 15 appartementen waarvan 2 appartementen geschikt zijn voor een echtpaar of twee personen. Wanneer u bij ons te gast bent, dan bieden wij u een huiselijke, aangename en helende omgeving met veel aandacht voor gastvrijheid, privacy, zinvolle dagbesteding, professionele verzorging en behandeling.

- Als overbruggingszorg, bijvoorbeeld indien u net bent uitbehandeld in het ziekenhuis maar nog onvoldoende hersteld bent om weer zelfstandig thuis te wonen.

- Als respijtzorg, indien uw mantelzorg even uitvalt, bijvoorbeeld vanwege vakantie, ziekte of om andere redenen

- Als eerstelijnsvoorziening, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk 24 uur per etmaal zorg nodig hebt, maar daarvoor niet in een ziekenhuis hoeft te verblijven.

Vanuit uw thuissituatie bepaalt de huisarts of wijkverpleegkundige of u voor een verblijf in Logeerhuis Parkstad in aanmerking komt. Ook doorverwijzing vanuit het ziekenhuis is mogelijk. Voorafgaand aan opname vindt een gesprek plaats bij u thuis (of waar u dan verblijft).

FOLDER  

Logeerhuis Parkstad gasten

Bekijk hier het overzicht van Meander locaties in kaart.


Fixatievrij

Waardeer ons op zorgkaartnederland


De buurt


Logeerhuis Parkstad in beeld


Paramedische diensten

Binnen deze diensten werken de verschillende disciplines nauw met elkaar samen. Indien gewenst kan de medewerker naast zijn eigen specialiteit ook de expertise van de andere disciplines inschakelen. Op deze wijze versterkt men elkaar en kunnen de therapiedoelstellingen multidisciplinair aangepakt worden.

Fysiotherapie

Moniek Grouls

Moniek Grouls

BIG-registratie: 29915514704
Bekijk specialisaties
  • Oedeemtherapie