Steeds meer ouderen kiezen ervoor zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Soms lukt dat alleen met professionele hulp, bijvoorbeeld van Meander Thuiszorg en/of met een abonnement op personenalarmering. 

Elektronische (salto) deurcilinder

Als er sprake is van thuiszorg in de eigen woning, moeten thuiszorgmedewerkers ook als de bewoner zelf niet goed in staat is de deur te openen, toegang tot de woning hebben.Om veiligheidsredenen heeft Meander besloten om niet meer te werken met sleutelkluisjes. Een elektronische (salto)deurcilinder biedt een veilige en gemakkelijke toegang tot de woning. De elektronische salto deurcilinder kan heel eenvoudig en snel aan bijna alle bestaande voordeuren en sloten worden toegevoegd.De voordeur kan dan alleen worden geopend met een kunststof ‘sleutel’ die voor het slot gehouden wordt (een ‘tag’). Deze tag is speciaal geprogrammeerd voor de betreffende voordeur. Dit is de meest veilige oplossing voor toegangsbeheer. De elektronische salto cilinder voldoet aan de daarvoor geldende keurmerken waaronder (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) SKG ***® (3 SKG sterren: extra zwaar inbraak werend). 


Personenalarmering

U woont zelfstandig maar wilt toch de zekerheid van directe hulp in een noodsituatie?Met een abonnement op personenalarmering kunt u 24 uur per dag hulp inroepen. In noodsituaties drukt u op de halsdrager of de rode knop van het toestel van de personenalarmering. U krijgt dan direct contact met een medewerker van de meldkamer. Wij streven ernaar om bij hulpvragen, ongeacht het tijdstip, binnen twintig minuten na de zorgoproep in uw woning aanwezig te zijn om de noodzakelijke zorg te verlenen. Een gerust gevoel.Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep