Lekker verdienen én iets betekenen voor een ander? Kom in de vakantie werken bij Meander!

Wij zijn op zoek naar frisse, gedreven en verantwoordelijke jongeren, die in de zomer-, herfst- en/of Kerstvakantie zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken voor onze klanten en bewoners. 

Ben je bereid om te werken in een zorgomgeving bij klanten thuis of in een van onze wijkzorgcentra of verpleeghuizen? Dan zoeken wij jou! Het gaat om de ondersteuning in de zorg (van helpende tot verpleegkundige) of in de huishoudelijke dienst (schoonmaak). Je bent mogelijk inzetbaar in de ochtend, middag, avond en/of weekend.

Jij:

  • bent flexibel en weet van aanpakken
  • bent minimaal 17 jaar
  • Helpende/MMZ/Verzorgende (IG)/Verpleegkundige/: Jij hebt een diploma in de zorg of volgt een zorgopleiding als Helpende, MMZ, Verzorgende IG of Verpleegkundige (MBO/HBO). 
  • Huishoudelijk (HbH),extramuraal: Jij hebt kennis en ervaring met schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden. Een diploma is niet vereist. Er zijn enkel mogelijkheden in de ochtend en middag. Geen avonden en weekend.

Wij bieden:

  • een geweldige werkervaring
  • een oproepcontract (0 uren)
  • een salaris vanaf € 11,14 bruto per uur, afhankelijk van het werk dat je gaat doen, ervaring en diploma’s

Vakantiewerk in de Thuiszorg

Wil je werkervaring opdoen in de zorg? Kom dan in de vakantie werken bij onze Thuiszorg. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verplegen en verzorgen van klanten in de thuissituatie. Wij hebben mogelijkheden in de ochtend maar ook in de avond en/of het weekend. In een persoonlijk gesprek kijken we welke werktijden het beste bij jou passen. Op basis daarvan zorgen wij dat je een (vakantie)baan krijgt die bij jou past en natuurlijk ook leuk is! 

Wist je dat veel vakantiewerkers en oproepkrachten na hun opleiding doorstromen naar een vaste baan? Gaaf toch?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Meander Werk via meanderwerk@mgzl.nl of 045 561 61 30

Je kunt ons ook appen: 06 438 390 08 (ma t/m vr 9.00-16.00 uur)

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u