Vakantiewerk

Vakantiewerk

Lekker verdienen én iets betekenen voor een ander?

Lekker verdienen én iets betekenen voor een ander? Kom in de vakantie werken bij Meander!

We gaan de herfst 2021 tegemoet en MeanderGroep is op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten die onze teams komen versterken. En wat is er nu leuker dan een vakantiebaan waarmee jij de dag van een ander beter kunt maken?!

Wat ga je doen?

Studeer je in de zorg? Dan hebben we verschillende opties. Als student kun je al meehelpen in de zorg vanaf jouw eerste jaar Verzorgende IG of (HBO) Verpleegkunde. Ook als MMZ student kun jij vanaf je 3e leerjaar bij ons aan de slag. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de wijk of een van onze wijkzorgcentra of verpleeghuizen.

De mogelijkheden voor jou:

Verpleeghuizen en wijkzorgcentra
Met jouw enthousiasme en energie breng jij bij MeanderGroep het zonnetje in huis! Onze collega’s in de verschillende verpleeghuizen en wijkzorgcentra zijn op zoek naar collega’s die komen uithelpen in de zorg. Voor jou de ideale situatie om in het bijzijn van ervaren zorgprofessionals praktijkervaring op te doen; en dat met een salaris van minimaal € 11,90 bruto per uur.

Thuiszorg
In de thuiszorg breng jij het zonnetje naar klanten toe. Wat is er nu mooier dan in iemands thuissituatie en dus veilige plek, zorg te verlenen? Om in de thuiszorg te werken heb jij bij voorkeur de medisch rekenen toets behaald en medicatie afgehandeld in de praktijk. Verdien maar liefst € 11,90 bruto per uur! En volg jij (nog) geen opleiding in de zorg? Geen punt! Ook zonder zorgachtergrond kun jij bij ons aan de slag!

Kijk hier naar een filmpje over vakantiewerk bij Meander Thuiszorg.

Huishoudelijk werk bij klanten thuis
Als Hulp bij het Huishouden ga jij bij klanten thuis aan de slag om te ondersteunen bij de huishoudelijke taken. Dit kan van maandag t/m vrijdag in jouw woonomgeving. Lekker makkelijk! Én jij verdient minimaal € 11,47 bruto per uur.

Facilitair medewerker (schoonmaak)
Ga jij liever aan de slag in de huishoudelijke dienst in een van onze verpleeghuizen of woonzorgcentra? Dat kan ook! € 11,68 zou dan jouw uurloon zijn.

Zorgassistent
Soms zoeken we ook zorgassistenten voor in onze verpleeghuizen en wijkzorgcentra. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals: helpen met de maaltijden, lichte schoonmaakwerkzaamheden, de krant voorlezen, een rondje wandelen etc. Jouw uurloon is dan minimaal € 10,85.

Medewerker Horeca Service
Ook onze horeca is af en toe op zoek naar vakantiekrachten. Al onze locaties hebben een restaurant waar de lekkerste broodjes, soepen, salades etc. worden geserveerd! Heb jij al enige horeca ervaring en lijkt jou dit helemaal super? Het uurloon van € 11,68 is ook zeker geen tegenvaller.

Wil jij liever iets anders? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wil je graag meer weten?

Voor meer informatie over deze leuke vacature mag je contact opnemen met Meander Werk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 561 61 30 en per mail via meanderwerk@mgzl.nl..

Je kunt ons ook appen: 06 438 390 08 (ma t/m vr 9.00-16.00 uur).

Solliciteren?

Klinkt jou dit als muziek in de oren en voel je een match met een van deze functies?

Laat ons via mail (meanderwerk@mgzl.nl) weten waarom je zo graag als vakantiekracht wil komen werken.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep