Bij MeanderGroep vinden we het belangrijk dat jij als collega volledig tot je recht komt. We begrijpen dat een baan meer is dan alleen een plek om te werken. Daarom bieden we jou een scala aan mogelijkheden die verder gaan dan alleen het leveren van zorg. Bij MeanderGroep creëren we een omgeving waarin jij kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en een betekenisvolle loopbaan kunt opbouwen; creëer je mooiste baan!

Vitaliteit

Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg 2023-2024. We willen dat jij je goed voelt, zowel fysiek als mentaal. Daarom bieden we diverse programma's en initiatieven die jouw vitaliteit bevorderen. Ons interne platform Meander Vandaag, waar jij als medewerker toegang tot hebt, biedt bijvoorbeeld een schat aan informatie, tips en programma’s rondom dit onderwerp.

Bij MeanderGroep sta je er nooit alleen voor. Onze coaches staan klaar om jou te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele groei. Ze bieden begeleiding, advies en inspiratie om het beste uit jezelf te halen. We geloven ook in de kracht van samenwerking. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten in het kader van vitaliteit, zoals de Meander Wandel Driedaagse, waarin je samen met collega's kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen, en een 'start to run'-groep waarin je samen met collega's professioneel begeleid wordt om 5 km te kunnen hardlopen. Daarnaast hebben we een fietsplan waarmee jij op een gezonde en duurzame manier naar je werk kunt komen.

Ga jij voor jouw functie ook regelmatig thuiswerken? Meander vindt het belangrijk dat je in een veilige en gezonde omgeving kunt werken. Daarom helpen we je graag bij het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek en bieden we een thuiswerkvergoeding. Jouw welbevinden staat voorop, zodat je optimaal aan de slag kunt.

Leren en ontwikkelen

Bij MeanderGroep geloven we in een leven lang leren. We bieden diverse mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Of je nu een opleiding wilt volgen via Meander Stage of het fijn vindt om bij- en nascholingen te doen via Meander Leren; bij MeanderGroep blijf je jezelf ontwikkelen! 

Meander Leren heeft een platform ontwikkeld waarin jij als Meander-collega allerlei trainingen en cursussen op kunt volgen, genaamd StudyBuddie. Op die manier blijf je up-to-date in de voortdurend veranderende zorgsector en ontwikkel je jezelf als persoon en als (zorg)professional. Je vindt hier immers niet alleen online trainingen rondom de zorg, maar ook een heleboel e-learnings voor jouw persoonlijke ontwikkeling, over o.a. werkplezier, geluk, social media, mindfulness, en vitaliteit. De e-learnings zijn laagdrempelig en luchtig opgezet, want leren is leuk!

Op zoek naar de opleidingsmogelijkheden bij Meander? Klik dan hier!

Een werkgever met mogelijkheden

Jouw mooiste baan kies je meestal niet voor de rest van je loopbaan. Jij verandert, dus jouw interesses kunnen ook veranderen. MeanderGroep is een brede zorgaanbieder en dat zorgt ervoor dat jij bij ons nooit stil hoeft te staan. Je mag rondkijken bij verschillende specialismes, doelgroepen en expertises. Wist jij dat wij onder andere zorg bieden aan jonge mensen met dementie, mensen met Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel, Psychogeriatrie(PG) en Gerontopsychiatrie(GP)?

Daarnaast biedt MeanderGroep interessante mogelijkheden binnen de thuiszorg, zoals het wondteam, interventieteam en Highcare Team. Deze specifieke teams kunnen een boeiende en gespecialiseerde werkomgeving bieden waar je kunt bijdragen aan het leveren van hoogwaardige zorg aan mensen met een complexe zorgvraag.

Het feit dat MeanderGroep jou de ruimte geeft om rond te kijken en verschillende plekken te verkennen, geeft je de kans om te ontdekken waar je het meeste werkplezier en voldoening vindt: creëer je mooiste baan!

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep