Wat leuk dat je interesse hebt in een stage of opleiding binnen MeanderGroep!

Bij ons kun je terecht voor tal van stages en opleidingstrajecten. Denk bijvoorbeeld aan een (maatschappelijke of snuffel) stage of een BBL-, deeltijd- of duaal opleiding. Voorop staat dat wij voor jou een veilig leerklimaat creëren waarin je kunt groeien naar een functie die bij jou past.

Wist je dat we jaarlijks zo'n 500 mensen opleiden binnen Meander vanuit verschillende opleidingsinstituten? 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage?
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via meanderstage@mgzl.nl

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen binnen Meander!

Wil jij leren en werken combineren?

Dat kan! Bij MeanderGroep zijn er verschillende leerafdelingen opgezet waarbinnen jaarlijks diverse werk-leertrajecten worden gestart voor zowel BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg), BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) en duaal trajecten. Ook buiten deze leerafdelingen kun jij leren en werken perfect combineren. Op die manier kun jij jezelf ontwikkelen tot een ware professional binnen een rol die bij jou past!

Zij- instroom

Jaarlijks starten er meerdere opleidingen gericht op zij-instromers richting de zorg. 

Aanmelden
Aanmelden voor de opleidingen kan op bepaalde momenten in het jaar. Houd hiervoor de vacatures in de gaten! Je kunt je op deze pagina inschrijven voor vacature-alerts. Op die manier krijg je een e-mail als een opleidingstraject gepland staat!

De opleidingstrajecten die wij jaarlijks bieden zijn:

De opleiding Helpende plus
Deze opleiding duurt +/- 14 maanden. Tijdens de opleiding heb je wekelijks één schooldag en de rest van de week ben je lekker in de praktijk aan de slag. MeanderGroep zorgt dat jij voorzien wordt van lesmateriaal en een goede begeleiding op de werkvloer/ in de wijk. Ook zorgen wij voor een uitdagende werkomgeving, waarin ieders talent wordt benut en verder kan worden ontplooid!

Je werkt tussen de 24 en 32 uur in de praktijk. Van je schooldag krijg je een gedeelte vergoed in tijd, het schoolgeld wordt door ons betaald en je ontvangt salaris. 

  • Voor de opleiding tot Helpende plus geldt een salaris volgens CAO VVT, FWG 30: 2.285,77 bruto per maand, bij 36 uur (vanaf 21 jaar).

Je uren zullen flexibel ingepland worden. Het is belangrijk dat dit geen negatieve invloed heeft op jouw balans. Denk er dus goed over na of het werken in de avonden, op feestdagen en in weekenden voor jou passend is.

De opleiding Verzorgende IG en Verpleegkundige
Deze opleiding duurt +/- 3 jaar. Tijdens de opleiding heb je wekelijks één schooldag en de rest van de week ben je lekker in de praktijk aan de slag. MeanderGroep zorgt dat jij voorzien wordt van lesmateriaal en een goede begeleiding op de werkvloer/ in de wijk. Ook zorgen wij voor een uitdagende werkomgeving, waarin ieders talent wordt benut en verder kan worden ontplooid!

Je werkt tussen de 24 en 32 uur in de praktijk. Van je schooldag krijg je een gedeelte vergoed in tijd, het schoolgeld wordt door ons betaald en je ontvangt salaris. Voor de opleiding tot geldt een salaris volgens CAO VVT:

  • De opleiding tot Verzorgende IG, FWG 40: € 2.536,95 bruto per maand, bij 36 uur (vanaf 21 jaar).
  • De opleiding tot Verpleegkundige, FWG 45: € 2.695,33 bruto per maand, bij 36 uur (vanaf 21 jaar).

En wat ná de opleiding?
Volop doorgroeimogelijkheden! MeanderGroep biedt jou na het behalen van jouw diploma de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep