Jouw mooiste (bij)baan vind je binnen MeanderGroep, met óf zonder zorgopleiding!

💰 Waardering voor je werk en een leuk salaris

Met jouw vakantie- of bijbaan verdien jij een leuk uur salaris, passend bij jouw ervaring en functie.

 • Ben jij in opleiding tot Helpende of MMZ? Of ben jij niet in opleiding voor de zorg? Dan verdien jij minimaal €13,78 bruto per uur.
 • Ben jij in opleiding tot Verzorgende IG of zit jij in jaar 3 MMZ? Dan verdien jij €14,61 bruto per uur.
 • In opleiding tot Verpleegkundige:
  Jaar 1: €14,61 bruto per uur
  Jaar 2: €14,61 bruto per uur
  Jaar 3: €15,33 bruto per uur
  Jaar 4: €17,22 bruto per uur
 • Volg jij geen zorgopleiding? Lees dan hieronder verder over de mogelijkheden binnen bijvoorbeeld de Hulp bij het Huishouden.

Natuurlijk op voorwaarde dat jij op schema ligt met het aftekenen van je handelingen.

⏰ Flexibele werktijden
MeanderGroep begrijpt dat studenten vaak een druk schema hebben vanwege hun studie. Daarom bieden wij flexibele werktijden aan, zowel doordeweeks als in het weekend. Dit geeft jou de mogelijkheid om werk en studie in balans te brengen.

💪🏽 Investeren in je eigen ontwikkeling!
 Voor studenten die een carrière in de zorg overwegen, biedt MeanderGroep een waardevolle kans om relevante werkervaring op te doen. Het werken met ouderen in een professionele zorgomgeving kan een verrijkende ervaring zijn en waardevolle vaardigheden en inzichten bieden.

Daarnaast hechten wij waarde aan jouw groei en ontwikkeling. Wij bieden mogelijkheden voor training en bijscholing, waardoor jij als collega je vaardigheden kan verbeteren en meer kennis kan opdoen.

🌎 Maatschappelijke impact
Werken bij MeanderGroep betekent bijdragen aan de zorg en het welbevinden van ouderen in de samenleving. Jij krijgt de kans om een verschil te maken in het leven van anderen en een positieve impact te hebben op de ouderenzorg in de regio.

Hoe ziet jouw baan bij Meander eruit?

"Ik heb een zorgdiploma of volg een zorgopleiding"
 Studeer je in de zorg? Dan hebben we verschillende opties. Als student kun je al meehelpen in de zorg vanaf jouw eerste jaar Verzorgende IG of (MBO/HBO) Verpleegkunde. Ook als MMZ student kun jij vanaf je 3e leerjaar bij ons aan de slag:

 • In de wijkverpleging 🏠: Wat is er nu mooier dan in iemands thuissituatie en dus veilige plek, zorg te verlenen? Onze collega's vertellen je meer!
 • In de Wonen met Zorg-locaties 🏨: Onze collega’s in de verschillende locaties zijn op zoek naar collega's die komen uithelpen in de zorg. Voor jou de ideale situatie om in het bijzijn van ervaren zorgprofessionals praktijkervaring op te doen.

Solliciteren? Dat kan via deze link.

"Ik heb geen zorgdiploma en volg ook geen zorgopleiding"
 Volg jij (nog) geen opleiding in de zorg? Geen punt! Ook dan zijn er mogelijkheden:

In de Hulp bij het Huishouden: Hier geef je vooral aandacht aan je klanten en ondersteun je deze waar nodig bij huishoudelijke taken die ze zelf niet meer kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien naar zorghulp of helpende plus.

Wil jij liever iets anders?
Vraag ons naar de mogelijkheden! Samen kijken we naar jouw wensen en zoeken we een plek die goed bij jou past. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 045 561 61 30 of appen: 06 438 390 08 (ma t/m vr 9.00-16.00 uur). Ons e-mailadres is: meanderwerk@mgzl.nl.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep