Jouw carrièremogelijkheden binnen de Medische Dienst 

Als je bij de Medisch Dienst aan de slag gaat, kijken we samen naar je interesses en opleidingswensen. Als grootste zorgaanbieder van Parkstad biedt Meander zorg aan een grote diversiteit aan doelgroepen, waaronder psychogeriatrie, somatiek, geriatrische revalidatiezorg, palliatieve zorg, jonge mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, gerontopsychiatrie, Parkinson en Korsakov. We bieden ruimte om je te verdiepen in verschillende interessegebieden. Denk bijvoorbeeld aan complex gedrag bij dementie, opleiden, coachen of aan de slag gaan met deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van beleid voor specifieke doelgroepen.

Je komt terecht in een gevarieerd team van goed opgeleide en zeer betrokken collega's, met een open, laagdrempelige cultuur. De Medische Dienst wordt binnen de organisatie écht gehoord en is vaste gesprekspartner van de Raad van Bestuur en directie. Binnen Meander wordt intra- en extramuraal behandeling geboden.

Het stimuleren van eigen kracht en eigen regie bij medewerkers, klanten en bewoners staat centraal in onze zorgvisie. Binnen onze medische vakgroep houdt dat in dat ook Basisartsen en Verpleegkundig Specialisten worden ingezet als zelfstandig behandelaar, in nauwe samenwerking met een superviserend Specialist Ouderengeneeskunde.

“Wij gaan er vanuit dat leren nooit stopt. Daarom bieden we zowel interne als externe opleidingsmomenten en mogelijkheden.”

- Ivon van Tits, manager Medische Dienst

Benieuwd hoe het is om aan de slag te gaan als Specialist Ouderengeneeskunde of Verpleegkundig Specialist binnen Meander? Bekijk dan deze video: 


Waarom werken bij MeanderGroep?

  • Scholingsmogelijkheden worden gestimuleerd en vergoed wanneer deze bijdragen aan de ontwikkeling van de doelgroepen binnen Meander.
  • In het kader van jouw vitaliteit: tot 50% korting op jouw sportabonnement via Ben Vitaal en de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan. Daarnaast staan onze stoelmasseurs, ergo- en fysiotherapeuten ook voor jou klaar en kun je terecht bij onze coaches. 
  • Een eigen laptop en werktelefoon om je zo goed mogelijk te faciliteren in je werk. 
  • Reiskostenvergoeding en salaris aan de hand van de CAO VVT. 
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het brutojaarloon) en vakantiegeld (8% van het brutojaarloon). 
  • Lidmaatschap van Verenso wordt 100% vergoed.

Klik hier om naar de openstaande vacatures te gaan

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep