Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met mogelijk onbeantwoorde vragen. Ontdek wat fysiotherapie voor u kan betekenen en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Voor wie is fysiotherapie bedoeld?

Fysiotherapie is bedoeld voor iedereen die beperkingen ervaart in het dagelijks functioneren als gevolg van een aandoening of tijdelijk letsel. Of het nu gaat om het verbeteren van spierkracht, conditie, evenwicht, het verminderen van pijn of het optimaliseren van het loopvaardigheden. Fysiotherapie kan u helpen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Kunnen alleen ouderen terecht bij jullie voor fysiotherapie?

Nee, iedereen vanaf 18 jaar kan bij ons terecht. Naast reguliere fysiotherapie bieden we ook bedrijfszorg, waar zowel medewerkers van MeanderGroep als medewerkers van andere bedrijven met werkgerelateerde klachten welkom zijn.

Waar vindt fysiotherapie plaats?

Onze fysiotherapeuten hebben professioneel ingerichte oefenzalen in de meeste van onze zorgcentra, wat de ideale omgeving is voor uw herstel. De locatie kan echter afhankelijk zijn van het type therapie dat u nodig heeft. Als omstandigheden thuisbehandeling vereisen, kan de fysiotherapeut u ook thuis bezoeken.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Voor een chronische verwijzing is altijd een verwijsbrief nodig. Voor reguliere therapie, meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering, is dit doorgaans niet vereist. De fysiotherapeut zal u echter screenen en als het ziektebeeld niet duidelijk is, kan het nodig zijn om een verwijskaart aan te vragen bij uw huisarts.

Waar zijn jullie werkzaam?

Onze fysiotherapeuten van MeanderGroep werken in zorgcentra in verschillende gemeenten, waaronder Kerkrade, Landgraaf, en Simpelveld. Thuisbezoeken kunnen ook plaatsvinden in omliggende gemeenten.

Zijn jullie aangesloten bij het kwaliteitsregister?

Ja, al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Bovendien zijn onze fysiotherapeuten aangesloten bij ParkinsonNet, Chronisch Zorgnet en NAH Netwerk.

Hebben jullie ook een praktijk die ik kan bezoeken?

Ja, we hebben twee eerstelijn locaties in Kerkrade: Meander in Balans aan de Ailbertuslaan 2 en Anselderlaan 31.

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat via e-mail op secretariaatparamedischedienst@mgzl.nl of door te bellen naar 045 211 00 40. We staan klaar om u te helpen.

Medewerkers

35

Locaties

17

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via

T | 045 - 546 74 80

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep