Logeerhuis Parkstad Hoog Anstel

  • Hoog Anstel 1
  • 6463 XX Kerkrade

17 bewoners

Over deze locatie

Op de tweede etage van Wijkzorgcentrum Hoog Anstel in Kerkrade bevindt zich het Logeerhuis Parkstad Hoog Anstel. Deze locatie is gericht op mensen met somatische/lichamelijke problemen en beschikt over 15 kamers waarvan enkele kamers geschikt zijn voor een echtpaar of het plaatsen van een tweede bed. Wanneer u bij ons te gast bent, dan bieden wij u een huiselijke, aangename en helende omgeving met veel aandacht voor gastvrijheid, privacy, zinvolle dagbesteding, professionele verzorging en behandeling.

Locatie Hoog Anstel biedt voor mensen met somatische/lichamelijke klachten een flexibele oplossing voor een tijdelijk verblijf:

  • als herstelzorg, bijvoorbeeld indien u net bent uitbehandeld in het ziekenhuis maar nog onvoldoende hersteld bent om weer zelfstandig thuis te wonen;
  • als respijtzorg, indien uw mantelzorg even uitvalt, bijvoorbeeld vanwege vakantie, ziekte of om andere redenen;
  • als eerstelijnsvoorziening, b.v. omdat u tijdelijk 24 uur per etmaal zorg nodig hebt, maar daarvoor niet in een ziekenhuis hoeft te verblijven;
  • als een logeermogelijkheid op basis van een VPT(Volledig Pakket Thuis)-indicatie.

Vanuit uw thuissituatie bepaalt de huisarts, wijkverpleegkundige of casemanager dementie of u voor een verblijf in Logeerhuis Parkstad in aanmerking komt. Ook doorverwijzing vanuit het ziekenhuis is mogelijk. Voorafgaand aan opname vindt een gesprek plaats bij u thuis (of waar u dan verblijft).

Video

Bekijk hier de video van het logeerhuis.

Waardeer ons op zorgkaartnederland


De buurtParamedische diensten

Binnen deze diensten werken de verschillende disciplines nauw met elkaar samen. Indien gewenst kan de medewerker naast zijn eigen specialiteit ook de expertise van de andere disciplines inschakelen. Op deze wijze versterkt men elkaar en kunnen de therapiedoelstellingen multidisciplinair aangepakt worden.

Fysiotherapie

Moniek Grouls

Moniek Grouls

BIG-registratie: 29915514704
Meer info
  • Oedeemtherapie

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep