Klik hier om al onze vacatures te bekijken.

Continu op zoek naar zorgprofessionals

Als Meander zijn wij continu op zoek naar zorgprofessionals voor een veelzijdige en uitdagende baan in de thuiszorg of in een van onze wijkzorgcentra, verpleeghuizen of groepswoningen. Ben jij verpleegkundige (Hbo of Mbo) of verzorgende IG en zoek je een uitdagende nieuwe baan met veel zelfstandigheid maar ook met een goede werk - privé balans? Met leuke collega’s en met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Dan ben je bij Meander aan het juiste adres. Wij behoren niet voor niets al jaren tot de aantrekkelijkste werkgevers van (Zuid-)Limburg. 

Wij hebben dé baan voor jou!

Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale match. En als dat bijvoorbeeld betekent dat er opleidingen of cursussen nodig zijn om jou daar te brengen waar jouw ambitie ligt, dan faciliteert Meander hierin. Maatwerk en jouw wensen staan bij ons centraal. De mogelijkheden zijn talrijk, dus pak je kans. Geven en nemen, het delen van successen, gebruikmaken van elkaars talenten: zo kunnen we samen bouwen.

Samen met 5000 collega’s maken wij de zorg een beter. Daar wil jij toch zeker ook aan bijdragen?

Lees waarom zorgprofessionals graag bij Meander werken.

"Alleen de taal is soms nog wel een dingetje", het verhaal van Diogo Costa, verpleegkundige Meander Thuiszorg.

Nieuwsgierig naar jouw eigen mogelijkheden binnen Meander?

Neem dan contact op met Meander Werk via MeanderWerk@mgzl.nl of 045-561 6130.
Op al onze vacatures in de zorg (en daarbuiten) is de CAO 2022-2023 van toepassing.

Meander's sterke punten? Doorgroei- en loopbaanmogelijkheden en ruimte voor eigen regie. Ook aantrekkelijk voor jou? Bekijk onze filmpjes.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep