Herken je dat gevoel..

...dat je een opleiding volgt of een baan hebt en opeens denkt: "Wil ik dit mijn héle leven blijven doen?". Een hartstikke normale reactie, die wij binnen Meander maar al te goed begrijpen. Wij willen er dan ook vooral, samen met jou, voor zorgen dat jij steeds jouw mooiste baan kan creëren.

Hoe doen we dat? 

Omdat wij een grote organisatie zijn is er heel veel mogelijk! Wij bieden daarnaast een heleboel doorgroeimogelijkheden om jouw ontwikkeling te ondersteunen. Misschien kom je wel binnen als thuishulp, maar wil je liever als verpleegkundige aan de slag? Wij bieden jou de betreffende opleiding! Of je werkt in de zorg, maar je hart ligt bij zorginnovaties? Misschien is het Innovatieteam dan wel iets voor jou! Er is zóveel mogelijk, als jij dat zelf wil. 

Klinkt dit goed? Bekijk dan ook eens onze vacatures. Misschien zit er iets tussen waarvan je denkt; dat is iets voor mij! Mocht je er na een tijdje dan achter komen dat je meer wil of dat het juist toch niet was wat je dacht... laat je dan horen, dan gaan we samen op zoek naar jouw mooiste baan binnen Meander!


Hieronder ontmoet je al enkele van jouw toekomstige collega's. Zij gingen jou voor en vertellen graag welke kansen zij hebben gekregen om door te groeien:


Het verhaal van Gwenny

Gwenny van den Eijnde begon haar carrière bij Meander als thuishulp en werkt inmiddels als Zichtbare Schakel. Gwenny: "Meander heeft me heel veel kansen geboden waardoor ik me steeds verder heb kunnen ontwikkelen en dingen heb kunnen doen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Die verrijking gun ik iedereen, je krijgt er zóveel voldoening van. Je kunt veel meer dan je zelf denkt!"

Het verhaal van Saskia

Saskia Slangen werkt al meer dan 25 jaar bij MeanderGroep. Ze begon ooit in de thuiszorg, daarna werkte ze in het vervoer. Na 11 jaar had ze dat wel gezien: “Ik dacht: ik kan meer, ik wil leren!” Haar leidinggevende zag dit ook en stelde een opleiding Verzorgende IG voor. Inmiddels volgt Saskia de opleiding en straalt ze weer: “De opleiding is pittig maar ook uitdagend. Ik vind het geweldig om mensen met dementie een leuke dag te bezorgen vol plezier. Daar krijg je zoveel voor terug! Ik ben Meander dankbaar dat ik binnen hetzelfde bedrijf een hele nieuwe uitdaging kon aangaan."

Het verhaal van Arno

Arno Hanssen begon zo’n 30 jaar geleden als leerling in Heereveld. Met de jaren groeiden zijn ambities, en Meander heeft die alleen maar ondersteund. Arno: "Zo mocht ik diverse (management)opleidingen volgen en werd ik (programma)manager, heb ik de afdelingen Meander Coaching en Meander Vitaal op kunnen zetten, en mag ik nu aan de slag als stafdirecteur HR. Veel verschillende functies, maar ik heb ook altijd de veiligheid binnen onze organisatie gevoeld om mezelf kwetsbaar te kunnen opstellen en aan te geven een andere richting op te willen. Meander heeft mij altijd gesteund in mijn ontwikkeling, met opleidingen en heel veel kansen. Dat gun ik iedereen en daar wil ik me als stafdirecteur HR ook hard voor maken.”

Het verhaal van Joyce

Joyce Peters is specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding) binnen Meander. Joyce: "Ik ben twee jaar basisarts geweest bij Meander, waarna ik de mogelijkheid kreeg om door te studeren. Meander kijkt heel erg mee naar wat je wil leren en hoe zij dat vervolgens kunnen regelen. Zo heb ik de opleiding tot specialist Ouderengeneeskunde in Nijmegen kunnen volgen. Meander heeft die opleidingsplek gecreëerd!

Het verhaal van Mia

Mia de Bruijn-Kruger kreeg in 2014 de diagnose borstkanker. Destijds werkte ze in de taxibranche. “Na mijn ziektetraject kon ik dit werk helaas niet meer uitvoeren. Dankzij een manager kwam ik toen terecht bij de Horeca Service van MeanderGroep. Tijdens mijn werk voelde ik dat ik eigenlijk veel liever meer met de mensen zelf wilde doen. Gelukkig gunde Meander mij toen de kans om een opleiding te volgen tot Verzorgende IG. Inmiddels ben ik bezig met de opleiding en sta ik weer volledig in de bloei van mijn leven!"

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep