Kleur. Je vindt het overal, ook in je werk! In nieuwe uitdagingen; in de fijne collega’s om je heen; in de afwisseling in je werkzaamheden. Zó geef je met je eigen pallet kleur aan je baan en maak je van je werk, je meesterwerk.

“Naast het werk zelf, geven ook mijn collega’s kleur aan mijn werk. Met af en toe een lach en een traan.” - Nicole


Werken bij MeanderGroep betekent zelf kleur geven aan je baan. En omdat iedereen anders is en er ook wel eens buiten de lijnen wordt gekleurd, bewegen wij met je mee. Zo doen wij dat:

  • We laten onze collega’s meedenken over de invulling van hun werkzaamheden en/of begeleiding. Zo leveren we echt persoonlijk maatwerk, waarin jouw wensen centraal staan;
  • We bieden passende opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan ál onze medewerkers;
  • We hebben innovatie hoog in het vaandel staan en bieden onze collega's een rol hierin;
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • We verwelkomen iedereen!

Bekijk de mogelijkheden bij MeanderGroep!

“Ik doe elke dag mijn best om positieve energie uit te stralen en af en toe een grapje te maken. Met deze mindset haal ik elke dag het beste uit mezelf en de mensen om mij heen.” - Robbert


Op jouw manier

Positieve energie uitstralen of uitdagingen opzoeken én aangaan. Je kunt op allerlei manieren kleur geven aan je baan. Eén ding is zeker: jij doet het op jouw manier.

“Als het kan van elke dag een feestje maken. Uit je comfortzone komen en uitdagingen aangaan!” - Ingrid


Zie jij het al helemaal voor je? Bekijk dan onze vacaturepagina en geef vandaag nog kleur aan je baan!

Bekijk de vacatures

Wil je meer informatie over werken bij MeanderGroep? Neem dan gerust contact op met onze collega's van Meander Werk, dat kan door een appje te sturen naar 06 438 390 08, te bellen naar 045 561 61 30 of een mailtje te sturen naar meanderwerk@mgzl.nl..

geef kleur aan je baan


Verhalen uit de praktijk

Hieronder ontmoet je al enkele van jouw toekomstige collega's. Zij gingen jou voor en vertellen graag welke kansen zij hebben gekregen om door te groeien:


Het verhaal van Gwenny

Gwenny van den Eijnde begon haar carrière bij Meander als thuishulp en werkt inmiddels als Zichtbare Schakel. Gwenny: "Meander heeft me heel veel kansen geboden waardoor ik me steeds verder heb kunnen ontwikkelen en dingen heb kunnen doen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Die verrijking gun ik iedereen, je krijgt er zóveel voldoening van. Je kunt veel meer dan je zelf denkt!"

Het verhaal van Saskia

Saskia Slangen werkt al meer dan 25 jaar bij MeanderGroep. Ze begon ooit in de thuiszorg, daarna werkte ze in het vervoer. Na 11 jaar had ze dat wel gezien: “Ik dacht: ik kan meer, ik wil leren!” Haar leidinggevende zag dit ook en stelde een opleiding Verzorgende IG voor. Inmiddels volgt Saskia de opleiding en straalt ze weer: “De opleiding is pittig maar ook uitdagend. Ik vind het geweldig om mensen met dementie een leuke dag te bezorgen vol plezier. Daar krijg je zoveel voor terug! Ik ben Meander dankbaar dat ik binnen hetzelfde bedrijf een hele nieuwe uitdaging kon aangaan."

Het verhaal van Arno

Arno Hanssen begon zo’n 30 jaar geleden als leerling activiteitenbegeleiding in Heereveld. Met de jaren groeiden zijn ambities, en Meander heeft die alleen maar ondersteund. Arno: "Zo mocht ik een managementopleiding volgen en werd ik manager, heb ik de afdelingen Meander Coaching en Meander Vitaal op kunnen zetten, en mag ik nu aan de slag als stafdirecteur HR. Veel verschillende functies, maar ik heb ook altijd de veiligheid binnen onze organisatie gevoeld om mezelf kwetsbaar te kunnen opstellen en aan te geven een andere richting op te willen. Meander heeft mij altijd gesteund in mijn ontwikkeling, met opleidingen en heel veel kansen. Dat gun ik iedereen en daar wil ik me als stafdirecteur HR ook hard voor maken.”

Het verhaal van Vera en Joyce

Vera Wolvekamp en Joyce Peters zijn beide specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding) binnen Meander. Vera: “Joyce en ik zijn twee jaar basisarts geweest bij Meander, waarna we de mogelijkheid kregen om door te studeren. Joyce vult aan: “Meander kijkt heel erg mee naar wat je wil leren en hoe zij dat vervolgens kunnen regelen. Zo hebben we de opleiding tot specialist Ouderengeneeskunde in Nijmegen kunnen volgen. Vera: “Meander heeft die opleidingsplekken voor ons gecreëerd!"

Het verhaal van Mia

Mia de Bruijn-Kruger kreeg in 2014 de diagnose borstkanker. Destijds werkte ze in de taxibranche. “Na mijn ziektetraject kon ik dit werk helaas niet meer uitvoeren. Dankzij een manager kwam ik toen terecht bij de Horeca Service van MeanderGroep. Tijdens mijn werk voelde ik dat ik eigenlijk veel liever meer met de mensen zelf wilde doen. Gelukkig gunde Meander mij toen de kans om een opleiding te volgen tot Verzorgende IG. Inmiddels ben ik bezig met de opleiding en sta ik weer volledig in de bloei van mijn leven!"

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep