Werken bij Meander

Wij hebben dé baan voor jou!

Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale match. En als dat bijvoorbeeld betekent dat er opleidingen of cursussen nodig zijn om jou daar te brengen waar jouw ambitie ligt, dan faciliteert Meander hierin. Maatwerk en jouw wensen staan bij ons centraal. De mogelijkheden zijn talrijk, dus pak je kans. Geven en nemen, het delen van successen, gebruikmaken van elkaars talenten:  zo kunnen we samen bouwen. 

Samen met 5000 collega’s maken wij de zorg een beter. Daar wil jij toch zeker ook aan bijdragen?

Lees waarom zorgprofessionals graag bij Meander werken.

"Alleen de taal is soms nog wel een dingetje", het verhaal van Diogo Costa, verpleegkundige Meander Thuiszorg.

Nieuwsgierig naar jouw eigen mogelijkheden binnen Meander?

Neem dan contact op met Meander Werk via MeanderWerk@mgzl.nl of 045-561 6130.

Op al onze vacatures is de  cao 2019-2021van toepassing 

Aantrekkelijkste werkgever van Limburg

MeanderGroep is wederom uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever van (Zuid-) Limburg. Dat gebeurde in een verkiezing georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land- en Tuinbouwbond en WijLimburg.

Meander's sterke punten? Doorgroei- en loopbaanmogelijkheden en ruimte voor eigen regie. Ook aantrekkelijk voor jou? Bekijk onze filmpjes.Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699