Zo lang mogelijk zelfstandig

In jouw eigen huis blijven wonen met dezelfde zorg en dienstverlening als in een zorginstelling. Dat kan met het Volledig Pakket Thuis (VPT) van de MeanderGroep.

Je woont zelfstandig, zet je leven voort zoals jij dat gewend bent en geniet van jouw privacy, maar ontvangt wel een volledig pakket aan zorg. Gewoon thuis. Dit is allemaal mogelijk als u een indicatie hebt die toegang zou geven tot wonen in een zorgcentrum.

Naast een op maat beschreven pakket aan zorg ontvangt u een vergoeding voor het wassen van bedlinnen en handdoeken en een maaltijdvergoeding (voor een warme maaltijd en 2 broodmaaltijden per dag).

Pluslidmaatschap Meander eXtra

Als vast onderdeel van het VPT ontvangt u een Pluslidmaatschap van Meander eXtra waardoor u met voordeel gebruik kunt maken van onder andere diverse diensten aan huis zoals de was- en strijkservice en de maaltijdservice, maar ook de eenvoudige loophulpmiddelen zoals een rollator de eerste 13 weken gratis kunt uitlenen.

Ook zijn een vast aanspreekpunt (casemanager dementie of zichtbare schakel) en Meander personenalarmering met zorgopvolging een vast onderdeel van VPT.

Wil je meer weten over het Volledig Pakket Thuis? Lees dan hier verder of bel onze Klantenservice: 0900 699 0 699.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep