Smakelijke maaltijden aan huis door Maaltijd Thuis

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Wil je genieten van lekker en gezond eten, zonder zelf te hoeven koken? Waarbij er wordt gelet op de juiste voeding en er aandacht is voor jouw specifieke dieetwensen? Kies dan voor Maaltijd Thuis! Als maaltijdservice aan huis zijn we er om je te voorzien van de juiste voedzame maaltijden op maat, precies wanneer je dat nodig heeft. Of je nu op zoek bent naar gemak of niet altijd in de gelegenheid bent om te kunnen koken, wij helpen je graag. Zodat u elke dag zorgeloos gezond kunt blijven eten.

Met Maaltijd Thuis heb je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Kies   wekelijks uit meer dan 30 verschillende maaltijden op ons menu. Variërend van traditionele Nederlandse klassiekers tot verrassende wereldse gerechten. We kunnen rekening houden met de volgende diëten: glutenvrij, zoutarm, zoutarm en kaliumbeperkt, vegetarisch en lactosevrij.

Onze smakelijke maaltijden worden met zorg vers door onze koks bereid, waarbij er aandacht is voor jouw wensen en behoeften. En dat niet alleen, op een wekelijks vast bezorgmoment brengt jouw vaste bezorger het eten persoonlijk bij je thuis. Zo leer je ons kennen en wij jou. Het enige wat je hoeft te doen, is de maaltijd even opwarmen in de oven of magnetron en je kunt aan tafel.

Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt bestellen, zonder vast te zitten aan een abonnement.


Maaltijd Thuis staat voor:

  • Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment
  • Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid in eigen keuken.
  • Keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegrootte.

Vraag vrijblijvend een proefpakket aan: bestel 4 gerechten voor €24,-. Je hoeft geen bezorgkosten te betalen.

Ledenvoordeel: Altijd gratis bezorging t.w.v. €2,99

Aan huis: Ja

www.meanderextra.uwmaaltijd.nl/welkom | 0888 - 10 10 10

Maaltijdservice Maaltijd Thuis


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep