Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Abonnementen

***ONS NIEUWE ABONNEEBLAD IS UIT!!! KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE VERSIE***Het Meander eXtra abonnement is voor alle leeftijden en geeft toegang tot een uitgebreid servicepakket op het gebied van zorg, welzijn, fitheid, gezondheid, welbevinden, preventie, wonen en gemak. U en uw gezin hebben altijd voordeel en gemak.
Meander eXtra doet er alles aan om u met haar aanbiedingen het leven gemakkelijker te maken en is steeds actiever op het gebied van voorzorg. Handig als u ouder wordt en toch graag zelfstandig thuis wilt blijven wonen, of wanneer u druk bent met bijvoorbeeld mantelzorgtaken.
U kunt bij ons kiezen uit  drie abonnementsvormen:

Basisabonnement € 10,-
Profiteer van alle diensten en cursussen uit het basispakket, zoals diverse diensten aan huis, bijvoorbeeld klussen- en tuinbedrijven, opticien, audicien, pedicure, sportscholen en zwembaden, cursussen en nog veel meer.
Als u CZ of VGZ verzekerd bent, kunt u profiteren van een collectiviteitskorting van 5% tot 10% op uw (basis)premie.

Plusabonnement   € 12,50
Gratis uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen (krukken, rollator, looprek, vierpootwandelstok) voor de eerste 13 weken, gratis deelname aan onze tablettraining i.s.m. Meander Leren, diverse eXtra acties en alle voordelen van het Basisabonnement.

Homeservice abonnement € 25,-
Particuliere hulp bij het huishouden via Meander Homeservice inclusief alle voordelen van het Basis- en Plusabonnement.

Leveranciers abonnement
Speciaal voor onze leveranciers hebben wij een leveranciers abonnement.
Als leverancier kunt u gebruik maken van al onze voordelen die wij aanbieden in ons pakket.
Uw grootste voordeel is dat wij uw bedrijf promoten onder onze 46.000 abonnees en in geheel parkstad (circa 250.000 inwoners). Heeft u interesse om ook leverancier bij ons te worden? Bel: 045-574 88 00

Abonnementen gelden voor het hele gezin. Vraag naar de speciale voorwaarden. De contributie is per kalenderjaar. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Prijspeil 2018.