Thuis wonen als in een zorgcentrum

Als u nog enigszins mobiel bent en de situatie thuis is redelijk stabiel, kunt u het Volledig Pakket Thuis aanvragen. Hierbij ontvangt u in uw eigen woning dezelfde zorg en dienstverlening als in een zorgcentrum. Het Volledig Pakket Thuis (VPT) omvat verzorging en verpleging zoals afgesproken in het zorgplan, onverwachte zorg (bijvoorbeeld ’s nachts), huishoudelijke hulp, de dagelijkse maaltijden of een vergoeding hiervoor en deelname aan activiteiten in het wijkzorgcentrum. De basis- medische zorg (huisarts, medicijnen en hulpmiddelen) valt buiten het Volledig Pakket Thuis.

Zo lang mogelijk zelfstandig

Het Volledig Pakket Thuis is met name geschikt voor mensen die zelf zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen, nog enigszins mobiel zijn en bij wie de situatie redelijk stabiel is. Het is belangrijk dat er op korte termijn ook geen wijziging in de zorgbehoefte te verwachten is.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep