We krijgen regelmatig de vraag waar wij als Meander onze zorg en diensten verlenen. Naast o.a. thuiszorg en hulp bij het huishouden hebben we natuurlijk ook nog wijkzorgcentra en verpleeghuizen. Op de afbeelding een kaartje waarop u kunt zien waar Meander actief is. 

Werkgebied

Bekijk hier de grote kaart. Parkstad is ons werkgebied, met uitzondering van onze locatie Eschveld in Epen. In elke gemeente bieden we in ieder geval wijkverpleging en hulp bij het huishouden aan, alsook gespecialiseerde thuisbegeleiding. De cijfers op het kaartje corresponderen met een toelichting in de legenda links. 

Overzicht adressen van de locaties

Op deze website kunt u via de optie ‘in uw buurt’ uw postcode invoeren en dan krijgt u alle adressen van onze locaties in beeld met de telefoonnummers. Bekijk hier het overzicht met de adressen van de locaties.

Niet op het kaartje aanwezig, maar wel in heel Parkstad actief is Meander eXtra. Ruim 40.000 gezinnen in Parkstad zijn abonnee en profiteren van diensten aan huis en diverse kortingen om preventief aan de gezondheid te werken.

Onze wijkzorgcentra en verpleeghuizen bevinden zich met name in Kerkrade, Landgraaf en Simpelveld. Deze locaties bieden ook paramedische ondersteuning, zoals fysiotherapie, logopedie of dieetadvies. Wijkzorgcentra zijn er ook voor de mensen in de buurt om er een hapje te eten of mee te doen aan activiteiten. Daarnaast beschikken we over diverse dienstencentra waar dagbesteding plaatsvindt. In de seniorenwoningen kunt u zelfstandig wonen, met de zorg in de directe nabijheid. 

Infographic Meander

Bekijk hier de infographic van Meander (overzicht product- en dienstaanbod van Meander)

Thea (1) staat voor Hulp bij het Huishouden. Zij houdt uw woning schoon en heeft o.a. een signalerende functie. Bea (2) staat voor de wijkverpleging. Denk aan de persoonlijke verzorging en verpleging. Wanneer alleen thuis wonen niet meer mogelijk is, schakelen Bea of Thea hun collega Loes (3) in. Loes staat voor zorg in een wijkzorgcentrum of verpleeghuis. Deze collega's werken nauw samen voor de beste zorg.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep