Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Meander Particuliere hulp aan huis

Druk, druk geen tijd om het huishouden bij te houden, omdat u zelf fulltime werkt, of omdat u mantelzorger bent, of u bent al op leeftijd en het lukt niet meer alleen, is de indicatie van de gemeente te weinig of krijgt u geen indicatie ……. er zijn 100 redenen om een particuliere hulp aan te schaffen. 

Een schoon en opgeruimd huis. Dat leeft wel zo prettig! Wanneer u graag hulp wilt bij het huishouden, zonder dat u daarvoor een indicatie hoeft aan te vragen, dan kan Meander Homeservice u daarbij helpen! Een ervaren en betrouwbare hulp komt bij u thuis en samen bepaalt u wat er gedaan moet worden en wanneer. Naast het schoonmaken van uw huis, kan de hulp bijvoorbeeld ook uw boodschappen verzorgen, of de hond uitlaten.

Direct aanmelden?

Als u zich wil aanmelden voor Meander Homeservice kunt u bellen met onze Klantenservice via telefoonnummer 0900-699 0 699. Een e-mail sturen naar MeanderHomeservice@mgzl.nl kan natuurlijk ook. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u