15 % korting in de maand april
Partner van de maand: VegroVegro gelooft in positieve gezondheid. Naar kijken wat wél kan. Bij Vegro denken ze daarom niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Het zorghulpmiddel is het middel, niet het doel. Het hulpmiddel ondersteunt uitdagingen, dromen, comfort en contacten. Ga voor advies over hulpmiddelen naar de Vegro zorgwinkel in Brunssum in gezondheidscentrum MIJN. Als lid van Meander eXtra krijg je standaard 10% korting op verhuur en verkoop. Als Plus-lid kun je zelfs eenvoudige loophulpmiddelen gratis lenen voor 13 weken (vraag naar de voorwaarden).

Leden krijgen in de maand april op vertoon van hun pas 15% korting (dat is 5% extra bovenop de reguliere korting van 10%). De korting geldt voor het gehele koopassortiment. De actie is geldig tot 1 mei en geldt niet in combinatie met andere acties.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep