Thermen Resorts, een exclusief saunacomplex in Maastricht, opende haar deuren eind mei 2022. Gelegen te midden van een schilderachtig bosgebied, bevindt het resort zich op slechts 4 km afstand van het bruisende Vrijthof. Deze oase van luxe en natuur is gehuisvest in een prachtig pand met een schitterend interieur, dat een breed scala aan wellnessfaciliteiten herbergt.

Ledenvoordeel 2024

Dagarrangement

Als lid kun je genieten van het speciale Thermen Resorts - Meander eXtra Ledenservice Dagarrangement, bestaande uit de toegang tot de sauna, een kopje koffie of thee en een verrukkelijk stuk Limburgse vlaai, alles voor slechts €35,- in plaats van €52,-. Dit arrangement is beschikbaar van 10.00 uur tot 23.00 uur.

Avondarrangement

Leden kunnen ook gebruikmaken van het Thermen Resorts - Meander eXtra Ledenservice Avondarrangement, bestaande uit de avondentree tot de sauna, een kopje koffie of thee, en een smakelijk stuk Limburgse vlaai, dit alles voor slechts €25,- in plaats van €42,-. Het avondarrangement is beschikbaar van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Thermen Resorts. Ervaar de perfecte combinatie van luxe en natuur op deze idyllische locatie.

Direct reserveren: meander-arrangement

www.thermenmaastricht.nl |  info@thermenmaastricht.nl | +31 (0) 43 203 0080

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep