Sporten bij TEN

Gevestigd in Meerssen vind je TEN The Lifestyle Company, ook wel door velen: TEN Meerssen genoemd. Ze zijn een jonge ambitieuze sportschool, waarbij persoonlijke begeleiding, veiligheid en resultaatgerichtheid voorop staat.

Samen werken ze aan jouw gezondheidsdoelen en dat doen ze niet op een standaard manier. Ze geloven in een multidisciplinaire aanpak en hebben diverse specialismen in huis zodat iedereen op zijn eigen manier aan de slag kan met zijn/haar persoonlijk succesplan en gezonde leefstijl.

Wat zij heel belangrijk vinden is dat iedereen die bij hun lid wordt, start met een goede intake. De intake bestaat uit drie losse afspraken waarbij ze samen met jou een goed plan kunnen opstellen. Ze vinden het superbelangrijk dat jij zich bij hun thuis voelt en dat je weet hoe je moet sporten en dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. 

Ledenvoordeel: 10% korting op producten van TEN*.

*Korting is alleen te verkrijgen op nieuw afgesloten producten, dus niet op bestaande producten 

*Er geldt geen korting op korting, voor actie lidmaatschappen en actie producten geldt geen extra korting.

043-3644554 | info@tenmeerssen.nl | www.tenmeerssen.nl 

 


 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep