Zintouch is een online platform voor mobiele (personen)alarmering speciaal ontwikkeld voor mensen die zowel binnenshuis als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. Het mobiele en zeer compacte alarmapparaat is voorzien van een contactknop, zodat er altijd en overal in geval van nood contact kan worden opgenomen met familie, mantelzorgers of een zorgprofessional. Na het indrukken van de contactknop worden gelijktijdig 3 mensen gebeld. Alle contactpersonen krijgen een gesproken bericht te horen. De eerste contactpersoon die de alarmoproep accepteert kan direct praten met de gebruiker en krijgt tevens de locatie door waar de gebruiker zich op dat moment bevindt. De overige personen worden geïnformeerd dat de alarmoproep is afgehandeld.

Naast mobiele alarmering bevat de dienst een uitgebreide locatiebepaling, zodat altijd duidelijk is waar de gebruiker zich bevindt. Ook kunnen gebruikers door middel van geo-fencing veilige zones instellen voor bijvoorbeeld mensen met dementie, om te voorkomen dat ze gaan dwalen. De complete dienst bestaat uit een hardware device (mobiele alarmknop) en een webportaal/app.

Ledenvoordeel: de eerste 2 maanden een gratis abonnement a 2 x € 14,95 (incl. btw).

Aan huis: Ja

030-310 04 21 | info@zintouch.nl | www.zinnovators.nl

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep