Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Sauna

Thermae 2000. 

Het schoonste water van Nederland met thermale krachten. Door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Ontdek wat wellness centrum Thermae 2OOO nog meer te bieden heeft. Maak uw hoofd leeg wanneer u beweegt en ontspant in de thermale baden. Loop over het inspirerende blotevoetenpad. Laat uw vastzittende spieren los. En geniet van de Bourgondische levensstijl in Zuid-Limburg.
Bij Thermae 2OOO vindt u alles voor een gezond en goed leven.

Leverancier
Thermae 2000 

Doorlopend voordeel voor onze abonnees: 

€ 7,50 euro korting op de dag entree.

Speciale actie dagen voor onze abonnees :

hele dag wellness voor € 12,50 

  • Dinsdag 23 januari 2018
  • Zaterdag 26 januari 2018
  • Woensdag 4 juli 2018
  • Zaterdag 7 juli 2018
  • Dinsdag 2 oktober 2018
  • Zaterdag 6 oktober 2018

Wilt u gebruik maken van de korting bij Thermae 2000? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 045-5748800  of mail naar extra-actie@mgzl.nl voor de speciale kortingscode.

Aan huis
NeeSauna Zwemschool Spekholzerheide


Algemeen
Vandaag de dag is het belangrijk om heerlijk te ontspannen. Tijd voor jezelf of met je vrienden. Genieten van warmte, water en ontspanning. En of dat dan Sauna, Thermen of Wellness heet.
Sauna Zwemschool Spekholzerheide staat voor “klein maar fijn”.  Een goed geoutilleerde sauna en een professionele zwemschool. Een onderneming waarin persoonlijke aandacht, uitstekende kwaliteit en goede hygiëne centraal staan.

Leverancier
Sauna Zwemschool Spekholzerheide  

Uw voordeel
10 % korting bij elk bezoek.

Aan huis
nee