Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Dagje uit

Mijnmuseum Heerlen


Het museum is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.30 uur tot 16.00 uur (rondleidingen om 11.00 uur en 13.30 uur). Op zaterdag en zondag is het museum geopend van 10.30 uur tot 14.00 uur (rondleiding om 11.00 uur). Rondleidingen worden gegeven door oud-mijnwerkers die u meenemen langs de vele materialen, gereedschappen, lampen en kunstuitingen waarbij ze persoonlijke verhalen en ervaringen met u delen.
Een rondleiding duurt 2 á 2½ uur inclusief films over de geschiedenis van de mijnbouw. Groepen kunnen het mijnmuseum bezoeken op afspraak.

Leverancier
Nederlands Mijnmuseum 

Uw voordeel
Volwassenen: € 4,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar: € 1,- p.p.

Aan huis
Nee


Snowworld

Algemeen:

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u bij de beste skihal van 2018! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bieden  u 365 dagen per jaar deze unieke mogelijkheid! In SnowWorld Landgraaf is de langste indoorpiste van de Benelux te vinden. Ook beschikt Landgraaf over een officiële FIS Rennstrecke en 6-persoons stoeltjeslift. Beide locaties hebben een piste voor zowel beginners als gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is.SnowWorld staat garant voor optimale service en kwaliteit voor elke doelgroep. Naast de topkwaliteit van onze sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van de prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie.Ook op culinair gebied zal er niets ontbreken. Geniet van een heerlijke kaas-, vlees- of visfondue, typische wintersportgerechten, heerlijke buffetten of een uitgebreid 3-gangen diner.

SnowWorld Klimpark

Het SnowWorld Klimpark is het grootste klimpark van Europa en beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m². Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster en zes spannende Ziplines onderdeel uit van het totale park. Alle onderdelen zijn geschikt voor jong en oud, zowel sportief als recreatief. Na alle inspanning is het uiteraard heerlijk vertoeven op het zonneterras. In alle rust genieten van een lekker drankje, hapje of een uitgebreide tafelbarbecue.

Leverancier
Snowworld

Uw voordeel:

Korting op de Pistetoegang: € 5,00 korting op een reguliere skipas. Volwassen betalen € 15,00 p.p en kinderen (t/m 12 jaar) betalen € 12,50 p.p.

Korting op het klimpark: € 5,00 korting op een entreeticket klimpark & 5 ritten Alpine Coaster. Volwassen betalen € 19,95 p.p. en kinderen (t/m 12 jaar) betalen € 15,95 p.p. 

Voordeelkaarten: 10% korting op de SnowWorld 12 maandenkaart exclusief materiaal. Deze kaart geeft 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de pistes in Zoetermeer en Landgraaf. De korting geldt enkel bij betaling in één keer en wordt gerekend over het termijnbedrag. Niet geldig in combinatie met andere actie/ kortingen. Normaal betaald u € 55,00 per persoon per maand  als abonnee van Meander eXtra betaald u € 49,50 per persoon per maand. 

Aan huis
Nee


Lindetours


Algemeen
Lindetours is gespecialiseerd in personenvervoer. Door het divers wagenpark, is er voor elke reis gepast vervoer, te denken aan luxe touringcars, business-touringcars of rolstoeltouringcars. Lindetours werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs, die met veel enthousiasme dagelijks, tot volle tevredenheid van verschillende opdrachtgevers, passagiers veilig en comfortabel vervoeren. Van een meerdaagse reis tot een dagtocht en/of breng- en haal rit. Zowel in binnen- en buitenland. Aan boord van de touringcars treft o.a. een bar, airconditioning, dvd en audio-installatie, gordels, een toilet en zelfs tafels op aanvraag.

Ook mensen met een (elektrische-) rolstoel kunnen mee op reis dankzij de rolstoellift. 

Leverancier
Lindetours  

Uw voordeel
5% korting op de zorgreizen

Aan huis
Nee