Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Zwemmen

Sportcomplex De Joffer


Vrij zwemmen voor alle leeftijden (gezellig in het water vertoeven, baantjes trekken en spelen). Gezellig genieten in het heerlijke water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Daarom niet alleen leuk op woensdagmiddag, maar zeker ook als leuke gezinsactiviteit op zondagochtend.

Leverancier
Zwembad De Joffer 

Uw voordeel
€ 2,50 op de 10-badenkaart recreatief zwemmen

Aan huis
nee


Zwemparadijs Otterveurdt

Algemeen
Zwemmen is leuk, ontspannend, verfrissend, gezellig, avontuurlijk… en bij Otterveurdt ook nog eens veelzijdig! Naast recreatief zwemmen zijn er ook nog tal van andere activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Kortom, kom zwemmen in een moderne, veilige en vooral hygiënische accommodatie. Van een recreatiebad met stroomversnelling, 25 meter bad, turbodouche en waterval tot peuterbaden met glijbanen voor de kinderen. In de 70 meter lange glijbaan vindt u prachtige licht- en geluidseffecten.

Leverancier
Zwemparadijs Otterveurdt

Uw voordeel
10% korting op een 10-badenkaart bij meer bewegen voor ouderen, voor hart-cara-en fibromyalgiepatiënten en bij aquajogging en aquarobics.

Aan huis
nee

De Polfermolen

Algemeen
De Polfermolen is de plek in Valkenburg waar alles kan. U vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In het multifunctionele centrum kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Leverancier
De Polfermolen

Uw voordeel
*Geen inschrijfkosten *gratis gezondheidsmetingen *10% korting op het zwembad *10% korting op aquavaria, hydroriding etc.

Aan huis
nee


Thermae 2000

Algemeen
Het schoonste water van Nederland met thermale krachten. Door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Ontdek wat wellness centrum Thermae 2OOO nog meer te bieden heeft. Maak uw hoofd leeg wanneer u beweegt en ontspant in de thermale baden. Loop over het inspirerende blotevoetenpad. Laat uw vastzittende spieren los. En geniet van de Bourgondische levensstijl in Zuid-Limburg.
Bij Thermae 2OOO vindt u alles voor een gezond en goed leven.

Leverancier
Thermae 2000 

Uw voordeel:

dagentree € 25,00 ipv €32,50

Speciale Meander eXtra actie week: van maandag 5 t/m zondag 11 november 2018 voor €12,50 per persoon.

Aan huis
nee


Zwemcentrum In De Bende


Algemeen:
Zwemcentrum In de Bende is de plek in Landgraaf voor jong en oud om gezellig met andere leeftijdsgenoten in het water te bewegen. Er zijn veel activiteiten in het zwemcentrum, gericht op diverse doelgroepen zoals Fifty Fit, Fifty Swing, aquafit en babyzwemmen. Bovendien zijn er specifieke activiteiten voor mensen met whiplash, hart- en vaatziekten, reuma of fybromyalgie.

Bewegen in water geeft weerstand, maar ook steun. De kans op blessures neemt hierdoor aanzienlijk af. Na afloop van de les kunt u een lekker kopje koffie nuttigen in de horecagelegenheid.

Leverancier:
Zwemcentrum In De Bende

Uw Voordeel:
bij de aankoop van de eerste 6- of 12-badenkaart 2 of 4 toegangsbewijzen gratis.

Aan huis:
Nee