Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Zwemmen


Vrij zwemmen voor alle leeftijden (gezellig in het water vertoeven, baantjes trekken en spelen). Gezellig genieten in het heerlijke water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Daarom niet alleen leuk op woensdagmiddag, maar zeker ook als leuke gezinsactiviteit op zondagochtend.

Leverancier
Zwembad De Joffer 

Uw voordeel
€ 2,50 op de 10-badenkaart recreatief zwemmen

Aan huis
nee


Zwemparadijs Otterveurdt

Algemeen
Zwemmen is leuk, ontspannend, verfrissend, gezellig, avontuurlijk… en bij Otterveurdt ook nog eens veelzijdig! Naast recreatief zwemmen zijn er ook nog tal van andere activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Kortom, kom zwemmen in een moderne, veilige en vooral hygiënische accommodatie. Van een recreatiebad met stroomversnelling, 25 meter bad, turbodouche en waterval tot peuterbaden met glijbanen voor de kinderen. In de 70 meter lange glijbaan vindt u prachtige licht- en geluidseffecten.

Leverancier
Zwemparadijs Otterveurdt

Uw voordeel
10% korting op een 10-badenkaart bij meer bewegen voor ouderen, voor hart-cara-en fibromyalgiepatiënten en bij aquajogging en aquarobics.

Aan huis
nee

De Polfermolen

Algemeen
De Polfermolen is de plek in Valkenburg waar alles kan. U vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In het multifunctionele centrum kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Leverancier
De Polfermolen

Uw voordeel
*Geen inschrijfkosten *gratis gezondheidsmetingen *10% korting op het zwembad *10% korting op aquavaria, hydroriding etc.

Aan huis
nee


Thermae 2000

Algemeen
Het schoonste water van Nederland met thermale krachten. Door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Ontdek wat wellness centrum Thermae 2OOO nog meer te bieden heeft. Maak uw hoofd leeg wanneer u beweegt en ontspant in de thermale baden. Loop over het inspirerende blotevoetenpad. Laat uw vastzittende spieren los. En geniet van de Bourgondische levensstijl in Zuid-Limburg.
Bij Thermae 2OOO vindt u alles voor een gezond en goed leven.

Leverancier
Thermae 2000 

Uw voordeel
Ochtendentree (09.00 – 13.00 uur) met gratis kop koffie en een stuk Limburgse vlaai voor maar € 21,50 p.p. Vooraf online te reserveren via deze link.

Aan huis
nee