Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Daarom organiseert onze samenwerkingspartner Univé dit jaar weer een informatieve voorjaarswandeling exclusief voor Plus-leden van Meander eXtra. Dit doen ze net zoals vorig jaar met de enthousiaste natuurgidsen van IVN: Herman en Theo.

Daar waar wij vorig jaar nog een uniek kijkje kregen in natuurgebied de Cranenweijer, neemt Univé i.s.m. IVN jou nu mee over de grens naar natuurgebied Heydener Ländchen. Dit is een schitterend natuurgebied meteen over de grens bij Kerkrade-Centrum. Herman en Theo van IVN informeren de wandelaars over de enorme flora en fauna die hier aanwezig is. Na deze flinke wandeling van 9 km staat er als Plus-lid een welverdiende kop koffie/thee voor je klaar en een lekker stuk Limburgse vlaai.

Je dient voor deze wandeling goed ter been te zijn en degelijk schoeisel aan te trekken omdat er soms ook buiten de paden gewandeld wordt.

Let op, deze wandeling inclusief een drankje en een lekker stukje vlaai is gratis. Er is plek voor maximaal 40 wandelaars, dus meld je snel aan want VOL = VOL. 

Waar en wanneer: Kerkrade, vrijdag 3 mei
Tijdstip start wandeling: 10.00 uur (graag 15 minuten van tevoren aanwezig zijn)
Start en eind: Ingang Discovery Museum Kerkade, Museumplein 2, Kerkrade. Parkeren kan gratis op het P+R-terrein van station Kerkrade Centrum, navigeer naar Hambosweg 60 in Kerkrade. 

Aanmelden kan via: meanderextra@mgzl.nl o.v.v. je naam, ledennummer en het aantal personen dat deelneemt. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep