In 2024 organiseert Meander eXtra diverse interessante bijeenkomsten voor haar leden! Wij nodigen jou en je gezinsleden van harte uit voor onze komende bijeenkomst over mantelzorg. 

Wist je dat één op de vier mensen zorgdraagt of in de toekomst gaat zorgen voor een ander? Dat betekent dat veel van ons te maken krijgen met de uitdagingen en voldoening van mantelzorg. Maar hoe vind je de juiste balans tussen zorgen voor anderen en voor jezelf?

Ben jij een mantelzorger of ken je iemand die dat is? Voel je soms de druk van alle verantwoordelijkheden? Of wil je gewoon goed voorbereid zijn op wat de toekomst brengt? Dan nodigen we jou van harte uit op onze komende Meander eXtra bijeenkomst, gewijd aan mantelzorg en hoe Meander eXtra en haar partners jou kunnen ondersteunen, nu en in de toekomst.

Samen streven we ernaar dat jij zo lang mogelijk de regie over je eigen leven kunt behouden, en in balans blijft terwijl je zorg draagt voor een ander.

Wat staat je te wachten tijdens deze bijeenkomst?

Een boeiend programma, zowel informatief als interactief!

  • Ontdek wat het betekent om mantelzorger te zijn en welke hulp en ondersteuning er beschikbaar zijn voor jou.
  • Luister naar een live-interview met een mantelzorger.
  • Verdiep je via diverse stellingen en een video in de uitdagingen van mantelzorg en hoe je deze kunt overwinnen met de juiste ondersteuning.
  • Neem deel aan diverse kennis- en ontspanningsworkshops.
  • En nog veel meer!

Na afloop van het programma kun je ook persoonlijk in gesprek gaan met onze partners. En natuurlijk zorgen wij voor een gezonde versnapering tijdens de bijeenkomst.

Praktische informatie

 

Ik wil me graag aanmelden!

Wil je deze bijeenkomst niet missen? Geweldig! Meld je dan aan vóór 27 mei.

  • Indien je een Meander eXtra Pluslidmaatschap (t.w.v. €14,- per jaar) hebt, is de bijeenkomst volledig kosteloos voor jou en je gezinsleden. Voor Meander eXtra Basisleden en niet-leden vragen wij een bijdrage van € 17,50 per gezin. Echter, het is voordeliger om je huidige lidmaatschap om te zetten naar een Pluslidmaatschap. Dan is de bijeenkomst helemaal gratis.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN. 

Let op:

  • Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers, dus wees er snel bij!
  • Kun je niet deelnemen i.v.m. zorgtaken? Neem dan contact met ons op.

We kijken ernaar uit jou en eventueel je gezinsleden te verwelkomen!  

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep