Uitvaartverzorging - Uitvaart Limburg

Uitvaartverzorging - Uitvaart Limburg

UitvaartLimburg is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Ze vinden het belangrijk dat de uitvaart die ze verzorgen nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten. Zij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar, betaalbaar en onvergetelijk te maken.Om deze reden zijn er drie crematiepakketten en een begrafenispakket samengesteld. Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Aan de hand van uw wensen (en mogelijkheden) wordt een offerte gemaakt. Het team van UitvaartLimburg bestaat uit 3 vaste uitvaartverzorgers met jaren ervaring in een breed werkveld. Hierdoor kunnen zij inspelen op uw persoonlijke wensen en u de aandacht geven die u nodig heeft. Sinds 2012 verzorgen zij in de regio Parkstad, Maastricht-Heuvelland en het Mergelland, persoonlijke uitvaarten op diverse uitvaartlocaties.

Abonneevoordeel:– 10% korting op bloemwerk óf 10% korting op aanvullend drukwerk– Gratis digitale vingerafdruk (indien gewenst door nabestaanden)

Aan huis: ja

045-400 90 02 | info@uitvaartlimburg.nl| www.uitvaartlimburg.nl

Uitvaartverzorging - Uitvaart Limburg

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep