5 vragen aan...

Op deze eerste cover van MENS staat Shannen. Wie is deze goedlachse meid en wat houdt haar bezig? We vroegen het haar.

Wat doe je?

Ik werk al een aantal jaar binnen de horeca van Meander. Dat begon ooit als een bijbaantje. Destijds volgde ik de HBO-opleiding Social Studies. Na een tijdje kwam ik erachter dat daar mijn hart niet lag, maar wel bij mijn bijbaan. Dat voelde als falen. Inmiddels heb ik geen spijt meer van mijn keuze. De horeca is waar mijn hart ligt. Hoe kan iets als falen voelen als je er gelukkig van wordt? Ik ga elke dag met een enorme glimlach naar mijn werk en geniet als ik bewoners zie smullen. Je hart volgen is zoveel belangrijker dan voldoen aan verwachtingen van anderen!

Wat houd je bezig?

Te veel! Ik ben iemand met ontzettend veel hobby’s. De ene dag leer ik Spaans, dan pak ik weer een kwast op om te schilderen en de volgende dag tokkel ik wat af op mijn gitaar. Verveling is iets wat ik niet ken.

Waar ben je het meest trots op?

Dit jaar heb ik de Kilimanjaro beklommen, met zijn bijna 6000 meter de hoogste berg van Afrika. Ik ben dol op avontuurlijke reizen. Sinds mijn 18e was dit al mijn grote droom. Dit jaar was het zover. Na maanden trainen en heel vaak de trappen van Snowworld te hebben op- en afgelopen, begonnen we aan de tocht naar de top. Negen dagen deden we erover. En dat was niet makkelijk; de kou, hoogteziekte en ongelooflijke uitputting vergde veel van ons. Maar we hebben het gehaald. Mijn gevoel op de top was onbeschrijfelijk en emotioneel. Het was ook weer een bevestiging voor mezelf. Ook al lijkt iets onmogelijk, met de juiste instelling, oefening en wilskracht lukt het wel.

Hoe zie je de toekomst?

Het was mijn stiekeme droom om kok te worden. Toen mijn manager me zoals elk jaar vroeg of ik opleidingswensen had, trok ik de stoute schoenen aan. En met succes! In oktober mag ik beginnen aan de koksopleiding, dankzij Meander. Ik hoop de komende jaren te kunnen doorgroeien binnen de Horeca Service. Want dit blijft mijn droombaan!

Lijkt het jou ook leuk om op de cover van MENS te staan? Stuur een mail naar MENS@mgzl.nl


MENS magazine

Bekijk hier het lifestyle magazine van Meander.

 

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep