Terug naar de pagina 'Coronavaccin'

Let op: Vergeet niet de fysieke uitnodigingsbrief (die geadresseerd is aan jou) en je identiteitsbewijs mee te nemen als je de vaccinatie haalt!

Uitnodiging

Als je aan de beurt bent om een afspraak voor vaccinatie te maken, ontvang je per post een uitnodigingsbrief. Lees de informatie in de uitnodiging goed door en deel deze niet met derden.

Vergeet je gezondheidsverklaring niet (NIEUW)

Als je een afspraak hebt staan voor vaccinatie is het belangrijk dat je bij de eerste én tweede vaccinatie-afspraak een gezondheidsverklaring meeneemt, anders kom je mogelijk voor niets. Je kunt ze hieronder downloaden en op de dag van de vaccinatie invullen:

Waar vindt het vaccineren plaats?

Kerkrade
Europaplein 1, 6461 AJ Kerkrade

Klik hier voor een routebeschrijving

Maastricht (NIEUW)
Gaetano Martinolaan, 6229 GS Maastricht

Let op: op weg naar de vaccinatielocatie kom je langs de XL-testlocatie van de GGD, gelegen aan de Paul-Henri Spaaklaan 2 in Maastricht. Dit is een grote tentconstructie. Hier moet je niet zijn voor vaccinatie.

Klik hier voor een routebeschrijving


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep