Uitnoding voor het vaccineren

Terug naar de pagina 'Coronavaccin'

Let op: Op dit moment komen alleen zorgmedewerkers binnen de clusters Verpleeghuizen & Wijkzorgcentra in aanmerking voor de vaccinatie!

Uitnodiging

Zorgmedewerkers boven de 18 jaar, binnen de clusters Verpleeghuizen en Wijkzorgcentra zijn volgens het landelijke beleid als eerste aan de beurt voor de vaccinatie. Zij hebben inmiddels dan ook al een uitnodiging ontvangen om zich te laten vaccineren. Lees de informatie in de uitnodiging goed door en deel deze niet met derden.

Vergeet je gezondheidsverklaring niet (NIEUW)

Als je een afspraak hebt staan voor vaccinatie is het belangrijk dat je bij de eerste én tweede vaccinatie-afspraak een gezondheidsverklaring meeneemt, anders kom je mogelijk voor niets. Je kunt ze hieronder downloaden en op de dag van de vaccinatie invullen:

Waar vindt het vaccineren plaats?

De XL-testlocatie is gelegen op parkeerterrein MECC P6, aan de Paul-Henri Spaaklaan in Maastricht. Zet dit adres in jouw navigatiesysteem. 

Klik hier voor een routebeschrijving


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699