Dagcentrum Prima Vista op bezoek bij Chemelot Sittard-Geleen

Het was geen alledaags uitstapje, maar dat maakte het wellicht juist zo leuk!

Dinsdag 12 oktober j.l. waren de klanten van Dagcentrum Prima Vista (een dagcentrum voor blinden, slechtzienden en somatische klanten) door de firma Sitech Services op Chemelot Sittard-Geleen uitgenodigd voor een bezoek. Alles was tot in de puntjes geregeld: van het vervoer per bus, de ontvangst met koffie en vlaai tot een rondleiding en blusdemonstratie van de brandweer.

Chemelot, oftewel het vroegere DSM, behoort met een oppervlakte van meer dan 800 hectare tot een van de grootste industrieterreinen in de EU. De eigen weg telt 240 km en 60 km spoor. Alle fabrieken zijn onderling met elkaar verbonden en dagelijks werken er zo'n 7.500 mensen. Per bus kregen de bezoekers een rondleiding over het immense terrein. 

Afbeelding met buiten, persoon, staand, mensen 
Automatisch gegenereerde beschrijving

Kitty Polz die vanuit MeanderGroep het uitstapje mede begeleidde vertelt: "Aan de vele vragen die werden gesteld merkte je dat iedereen het heel interessant vond. Er was veel respect voor de brandweer aldaar en dat werd ook herhaaldelijk uitgesproken.

Afbeelding met binnen, muur, plafond, tafel 
Automatisch gegenereerde beschrijving

Onze dank gaat uit naar Tim van Sitech Services BV voor dit lieve gebaar dat zeer gewaardeerd werd door onze klanten!"
Dagcentrum Prima Vista.

Voor meer informatie over Dagcentrum Prima Vista (een dagcentrum voor blinden, slechtzienden en somatische klanten) bekijk hier.de pagina.


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep