Uw medische zorg bij ons in goede handen

Als u komt wonen in één van de locaties van Meander en het passend is bij uw medische zorgvraag, neemt de Medische Dienst de behandeling van uw huisarts over. Ook als u tijdelijk bij Meander verblijft, bijvoorbeeld voor revalidatie, kan de behandeling tijdelijk door ons worden overgenomen. 

Ons medische team bestaat uit verschillende behandelaren. Denk aan (basis)artsen, Specialisten Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialisten. Zij zetten zich in om u de beste zorg te geven en bovenal uw kwaliteit van leven te verbeteren en te behouden. Zij doen dit niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de verpleegkundigen, verzorgenden en uiteraard de Paramedische Dienst, bijvoorbeeld de fysiotherapeut. Juist door aandacht te hebben voor wat u nodig heeft, eerlijk te zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden en samen creatief naar oplossingen te zoeken, streven wij ernaar om u zo lang mogelijk de regie over uw leven laten behouden.

Wist u dat... 
...de Medische Dienst een specialisatie heeft in de behandeling van jonge mensen met dementie, mensen met de ziekte van Parkinson en mensen met het syndroom van Korsakov?

Wil jij ons team komen versterken?

Wil jij werken in een gezellig en bevlogen team en je écht inzetten voor het welbevinden van onze klanten en bewoners? Zoek jij voldoende uitdaging en creativiteit in je rol en wil je werken bij een organisatie die jou helpt groeien? 

Klik dan hier voor meer informatie over de carrièremogelijkheden binnen Meander.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep