Welkom op de pagina van de afdeling Geestelijke verzorging van MeanderGroep Zuid-Limburg. De Geestelijke Verzorging is een zelfstandige dienst van Meander, maar werkt nauw samen met alle disciplines binnen de organisatie.

Waar kan een geestelijk verzorger bij helpen?

Wanneer u, uw partner of familielid te maken krijgt met ziekte en toenemende afhankelijkheid, is dat ingrijpend. Het roept vragen op als ‘waarom moet ons dit overkomen?’, ‘wat heeft het leven nog te betekenen?’, ‘hoe nu verder?’ en ‘waar kan ik mij nog goed bij voelen?’. Het zijn vragen die met de zin en de kwaliteit van het leven te maken hebben. De geestelijk verzorgers van MeanderGroep kunnen u hierbij begeleiden.

Op welke manieren ondersteunt geestelijke verzorging?

Geestelijke verzorging biedt ook persoonlijke begeleiding bij het omgaan met ziekte en lijden, wanneer het leven als broos en kwetsbaar wordt ervaren, in het licht van ieders eigen unieke levensverhaal. Dat kan door een gesprek, door het samen bidden, het lezen van een verhaal of gedicht. Ook biedt geestelijke verzorging ondersteuning wanneer er een moeilijke beslissing genomen moet worden en bij het naderende einde van het leven. Als u begeleiding krijgt van een geestelijk verzorger, mag u erop vertrouwen dat u steun ontvangt op basis van wat voor ú belangrijk is in het leven, bijvoorbeeld uw geloof of levensbeschouwing.

Contact opnemen

Binnen MeanderGroep zijn de volgende geestelijk verzorgers werkzaam: 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep