De website van de Parkinson(isme) Vereniging biedt mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten uitgebreide, betrouwbare, actuele en praktische informatie.

Klik op de afbeelding hieronder en u gaat naar deze website.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk met meer dan 3.900 zorgverleners gespecialiseerd in parkinson. De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme, dat is wat ons drijft. Door de mens met parkinson centraal te stellen, samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren en expertise van zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Klik op de afbeelding hieronder en u gaat naar deze website.

Parkinson TV is hét online tv-programma voor en met mensen met parkinson. Live vanuit de studio praten presentatrice Marlies van Nimwegen of presentator Marten Munneke met een ervarings-deskundige, expert zorgverlener en parkinsonneuroloog, over alle belangrijke onderwerpen waarmee mensen met parkinson te maken krijgen. Onze gasten delen hun kennis en ervaringen over het thema van die maand graag met u.

Kijken dus!

Klik op de afbeelding hieronder en u gaat naar deze website.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep