Vakantiewerk binnen MeanderGroep

Elk jaar mag MeanderGroep een heleboel extra krachten verwelkomen in de vakanties en daarbuiten. Deze vakantie- en oproepkrachten kunnen ingezet worden in zowel de thuiszorg, Hulp bij het Huishouden als onze Wonen met Zorg-locaties. Vaak ter vervanging van collega’s die op vakantie zijn of om de een of andere reden zijn uitgevallen. Hieronder vertellen Finn en Iris waarom zij met plezier hun vakanties bij Meander doorbrengen.

Finn Ortmans 

“Vanuit mijn HBO-opleiding Verpleegkunde kwam ik op de afdeling Mozart in de Hambos terecht, voor een stage van 4 weken. Mijn allereerste stage en daarmee ook mijn eerste, echte ervaring in de zorg. En dat beviel heel goed! Tijdens mijn stageperiode had ik opgepikt dat het team van de Hambos op zoek was naar versterking. Nadat ik mijn stage positief had afgerond en had aangeboden graag te willen blijven, werd dit idee dan ook meteen omarmd door het hele team. Al snel was ik werkzaam in de Hambos en kon ik veel werkervaring opdoen met een onwijs leuk en gemotiveerd team om me heen.

Een van de hoofdredenen om te blijven was toch echt het contact met de bewoners dat ik op deze manier kon blijven onderhouden. Ik wil er graag voor ze zijn en de zorg leveren die ze verdienen, waarbij zij zich op hun gemak voelen. En ondanks dat ik soms wel twee weken niet kom werken, door bijvoorbeeld mijn studie, zijn de bewoners altijd heel blij als ze me weer zien. En daar word ik dan ook weer blij van! Je wordt echt een deel van het leven van deze mensen en dat is zó bijzonder. Niet gek dus dat ik met plezier naar de Hambos kom, als ik elke keer weer met een grote glimlach wordt begroet door zowel bewoners al medewerkers.”

 
Iris van de Ven 

Nadat ik van meerdere vrienden en familie had gehoord hoe fijn Meander als werkgever én zorgaanbieder is, heb ik vier jaar geleden gesolliciteerd voor de functie Hulp Bij het Huishouden. Omdat ik ook een studie volg, werk ik vooral in de vakanties. Het leukste aan mijn werk bij Meander vind ik dat ik echt word gewaardeerd door de mensen die ik ondersteun bij het huishouden. Zelf haal ik ook veel voldoening uit het contact dat ik met hen heb. In dit werk kom je in aanraking met heel veel verschillende mensen van alle huidskleuren, geslachten, geaardheden en leeftijden, die allemaal een eigen verhaal hebben dat ze vaak graag met je willen delen. Waardoor geen enkele dag hetzelfde is!

Ik zou vakantiewerk bij Meander zeker aanraden omdat je in een omgeving terechtkomt waar veel wordt gelachen, interessante verhalen worden gedeeld en elke dag wel weer een mooi moment oplevert. En nog een pluspunt? Van Hulp bij het Huishouden krijg je spierballen! ;)

Ben of ken jij iemand die ook op zoek is naar een vakantiebaan? Binnen Meander zijn er mogelijkheden voor jongeren mét en zonder zorgdiploma! Bekijk onze website voor meer informatie: www.meandergroep.com > Werken bij > Vakantiewerk

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep