Veelgestelde vragen

Verpleging/Verzorging/Huishoudelijke hulp

Veilig Wonen

 • Ik zou graag personenalarmering aanvragen, kunt u mij een informatiepakket toesturen?
  Indien u Meander Klantenservice belt tel. 0900-699 0 699 of mailt klantenservice@mgzl.nl met vermelding van uw naam plus volledige adres, geboortedatum en telefoonnummer, dan sturen wij u een informatiepakket rondom personenalarmering toe. Ook kunt u via de website een informatiepakket aanvragen: https://www.meandergroep.com/meander-extra/meander-diensten/meander-personenalarmering
 • Mijn saltoslot werkt niet meer en kom niet binnen, wat moet ik doen?
  Indien uw saltoslot niet meer functioneert of rood knippert, neem dan tijdens kantooruren contact op met Meander Klantenservice, tel. 0900 - 699 0 699 en buiten kantooruren met tel. 045-2114979. U wordt vervolgens doorverbonden met de calamiteitendienst Salto.
 • Ik verhuis binnenkort, kan het saltoslot verwijderd worden?
  Bij verhuizing neemt u contact op met Meander Klantenservice, die uw verhuizing doorgeeft aan de leverancier van het saltoslot. Bel 0900 - 699 0 699. De leverancier maakt een afspraak met u voor het verwijderen van het saltoslot en het terugplaatsen van het oude slot. Woont u in een seniorenwoning/aanleunwoning, dan wordt het saltoslot niet verwijderd bij verhuizing .
 • Ik woon in een senioren-aanleunwoning en heb een defect/storing. Wat moet ik doen?
  Bij een defect/storing neemt u contact op met Meander Klantenservice, tel. 0900 - 699 0 699. Zij maken een servicebericht voor de gebouwenbeheerders. De gebouwenbeheerder neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Voor calamiteiten die niet kunnen wachten, belt u de calamiteitendienst, tel. 045-2114916.

Paramedische dienst (Fysio, ergo, logo, diëtiek)

Zwangerschap/geboortezorg

Meander Extra

Werken bij Meander

Andere diensten

 • Hoe gaat Meander om met het coronavirus?
  Op www.meandergroep.com worden alle actuele zaken bijgehouden op de LIVE blog Coronavirus, zie de (paarse balk). Voor meer informatie bekijk de pagina informatie voor familie, klanten en vrijwilligers vragen en antwoorden over Meander en het coronavirus. https://www.meandergroep.com/nieuws/informatie-voor-familie-klanten-en-vrijwilligers-veelgestelde-vragen-en-antwoorden
 • Jeugdgezondheidszorg
  Meander biedt per 1 januari 2020 geen jeugdgezondheidszorg meer aan. Vanaf die datum kunnen ouders met kinderen van 0 tot 18 jaar terecht bij Jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg, 088 - 880 50 00 of https://www.ggdzl.nl/burgers/jeugd-en-gezin Hier kunt u eveneens terecht voor al uw vragen rondom jeugdzorg, consultatiebureau, zwangerschapsbegeleiding, cursussen etc.

Staat uw vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in, dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Direct contact

Minckelersstraat 2
6372 PP Landgraaf

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00. In noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep