Incidentele hulp bij niet-medische problemen

De momenten dat u zorg aan huis nodig heeft, zijn niet altijd te plannen. Het kan zijn dat u onverhoopt overdag, 's avonds of 's nachts behoefte heeft aan een helpende hand. Het gaat hierbij om situaties die af en toe voorkomen. In dat geval kunt u 24 uur per dag een beroep doen op acute zorg aan huis. Wij streven ernaar dat er binnen 30 minuten een professionele hulpverlener bij u aanwezig is om u te helpen. Bij Acute zorg aan huis gaat het om niet-medische zorg. Als u medische zorg nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van hartklachten, dient u uw huisarts in te schakelen of het alarmnummer te bellen.

Voorwaarden

Iedere zelfstandig wonende oudere in Parkstad kan - indien nodig - een beroep doen op Acute zorg aan huis van de MeanderGroep.

Lees hier de folder Acute zorg aan huis.

Contact

Voor incidentele niet-medische zorg kunt u bellen met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699. Aangezien de klantenservice van Meander buiten kantoortijden gesloten is, worden de telefoontjes op die momenten aangenomen door de medewerkers van de Huisartsen Post en doorverbonden naar de Ambulante Nachtzorg van Meander Thuiszorg.  


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep