Alle ingrediënten om u te ondersteunen in elke fase van uw leven.

Meander is er voor iedereen; jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond. Om die reden bieden wij diensten aan waar onze klanten hun hele leven gebruik van kunnen maken, op het gebied van preventie, welzijn, wonen, zorg en gemak. MeanderGroep is werkzaam in de regio Parkstad. We voelen ons sterk verbonden met deze regio. Met alles wat we doen, houden we rekening met de omstandigheden hier, op het gebied van zorg en wonen en de arbeidsmarkt. Elke vorm van ondersteuning, begeleiding, verpleging en verzorging die Meander biedt, is erop gericht om mensen de regie over hun eigen leven te laten behouden en zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Samen met onze klanten kiezen wij welke vorm van zorg het beste aansluit bij hun persoonlijke situatie. Wij bieden 24 uur per dag diensten bij mensen thuis (brengdiensten) en dicht bij huis (haaldiensten) aan. Voor de kleine groep waarvoor zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, bieden wij woonvoorzieningen aan; waar mogelijk kleinschalig en per wijk opgezet. Jaarlijks verlenen we zorg aan meer dan 20.000 klanten van alle leeftijden. Meander kan niet zonder gemotiveerde en deskundige medewerkers. Met ongeveer 5.000 medewerkers zijn wij één van de grootste werkgevers in de regio. In 2017 zijn wij gekozen als meest aantrekkelijke werkgever van Limburg (verkiezing Limburgse Werkgeversvereniging).

Drie maal op rij behoort MeanderGroep tot de winnaars van de verkiezing tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg, georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport 2020, Limburgse Land- en Tuinbouwbond en WijLimburg. Op dit moment is MeanderGroep de meest aantrekkelijke werkgever van Zuid-Limburg.


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep