Startsein voor herontwikkeling Lückerheide

De Lückerheide is een begrip in heel Kerkrade, waar het in meer dan 50 jaar is uitgegroeid tot een woonlocatie waar (hoog)gespecialiseerde zorg wordt geleverd.

Het gebouw aan de St. Pieterstraat is inmiddels gedateerd en past niet meer bij de grote ontwikkelingen binnen de locatie. MeanderGroep is daarom gestart met een herontwikkeling van de Lückerheide, waarmee de locatie straks nog meer zal aansluiten op de (toekomstige) behoeftes van de bewoners en de missie en visie van MeanderGroep; ‘Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk’.

De eerste concrete stappen op weg naar een nieuw thuis voor de bewoners van de Lückerheide zijn inmiddels gezet. Zo is ontwerpbureau CB5 door middel van een selectieprocedure gekozen als de partij die aan de slag gaat met het ontwerp van de nieuwe locatie.

Technisch installatieadviseurs Arcadis en Volantis zijn gecontracteerd voor de herontwikkeling van de locatie én de overige vastgoedprojecten die onderdeel zijn van het Meander Masterplan.

Daarnaast zal gedurende de gehele veranderopgave van het Meander Masterplan adviesbureau AT Osborne deelnemen als strategisch vastgoedadviseur.

MeanderGroep kijkt alvast uit naar een prettige samenwerking met deze partijen.

𝙊𝙥 𝙙𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙤, 𝙫𝙖𝙣 𝙡𝙞𝙣𝙠𝙨 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙧𝙚𝙘𝙝𝙩𝙨: Bas Peeters (Volantis), Anne Franssen (CB5), Alexander Smeets (CB5), Rogier Lony (Arcadis), Mieke Franssen (MeanderGroep), Gilbert Tychon (MeanderGroep) & Marco Weijers (CB5).

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep