Parkstad Plaza Kerkrade biedt medewerkers MeanderGroep een speciaal diner aan

Als dank voor de grote prestatie die de zorg het afgelopen jaar heeft geleverd en nog steeds levert, bieden Danny Deng en Bin Li, beiden eigenaar van Restaurant Parkstad Plaza en Dadawan, alle medewerkers van Meander een heerlijk diner aan, boordevol Aziatische lekkernijen.


Danny Deng: “Wij willen met deze actie ‘Dankjewel’ zeggen tegen de ruim 5.500 medewerkers van MeanderGroep. Elke medewerker van Meander kan daarom met een speciale voucher het diner komen afhalen bij Parkstad Plaza.”

Jack Jansen, bestuursvoorzitter Meander, kan de actie van Danny en Bin heel erg waarderen: “Wij willen Danny en Bin hartelijk bedanken voor deze topactie. Meander onderhoudt al jaren een warme band met hen; zo mochten wij begin vorig jaar ook al een hele lading mondmaskers ontvangen, in een tijd van schaarste waar onze zorgmedewerkers deze hard nodig hadden.” 

“Waarom wij deze donatie doen?” Danny Deng: “Simpel, iedere zorgmedewerker heeft dit dubbel en dwars verdiend en zolang wij iets kunnen betekenen in deze moeilijke periode, blijven wij dit doen. Het is een voorrecht om samen met mijn familie en medewerkers dit heerlijke diner aan te kunnen bieden.” 

Jack Jansen looft de inzet van alle medewerkers: “Nog steeds elke dag gaan onze medewerkers allemaal tot het uiterste om ervoor te zorgen dat onze klanten en bewoners in deze voortdurende crisis de zorg krijgen die zij verdienen.” Michael Ehlen, bestuurslid Meander, voegt toe: “Het valt niet in woorden uit te drukken hoe trots en dankbaar wij daarvoor zijn. Wij hopen dan ook dat onze medewerkers genieten van dit welverdiende diner.”

Shannen Hermes, verzorgende in de Hambos, mocht de cheque voor de ruim 5500 vouchers namens Meander in ontvangst nemen. De voucher ligt uiterlijk aanstaande zaterdag bij iedere medewerker in de bus.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep