Opnieuw aantrekkelijkste werkgever

MeanderGroep  is voor de tweede keer op rij verkozen  tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg in de categorie grootbedrijf.

Dat werd vanavond bekend gemaakt tijdens de finale bijeenkomst van deze verkiezing die wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land- en Tuinbouwbond en WijLimburg.

“Wij danken deze verkiezing aan onze medewerkers en hun netwerk. Zij hebben massaal op ons gestemd. Daarom dragen wij deze verkiezing op aan alle Meander collega's. Heel hartelijk dank aan iedereen die op ons gestemd heeft. Het is terecht dat de zorg zo positief in beeld komt. Hopelijk kunnen wij mensen inspireren te kiezen voor een loopbaan in de zorg.” zei aldus Jack Thiadens, raad van bestuurslid a.i. MeanderGroep.

Het feit dat een zorgorganisatie deze verkiezing wint, laat zien dat - anders dan het beeld dat bij veel mensen bestaat - werken in de zorg wel aantrekkelijk kan zijn. Het is een mooie aanvulling op de vorige week gestarte landelijke campagne ‘Ik Zorg’ om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Het recept van Meander is mensen kansen bieden om te groeien en zoveel mogelijk zelf vorm  te geven aan hun werk. 

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep