Opening interactieve tentoonstelling: M'n Buren in Eikske en de Mijnbuurt

Afgelopen dinsdag 14 november onthulden we met trots de interactieve tentoonstelling M'n buren in Eikske en de Mijnbuurt in wijkcentrum Dokter Calshof! Dit project is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen 'de Positieve Stad' en MeanderGroep Dokter Calshof als Buurt Hub. Met Sidney van den Berg aan het roer hebben we een creatieve vertaalslag gemaakt, waarin verbinding tussen verschillende bevolkingsgroepen en jong en oud centraal staan. 

Als Buurt Hub opent Dokter Calshof al jaren haar deuren voor lokale initiatieven. Deze keer namen bewoners actief deel, samen met de Dagbesteding en een professionele dichteres, om unieke persoonlijke gedichten te creëren.  

Bewonder deze creaties in de hal van Dokter Calshof, andere buurtlocaties, of scan de QR code voor een digitale ervaring! Mis niet de gratis miniposter met een samenvatting van de activiteiten en de tentoonstelling! 

Speciale dank aan Pat's Tosti Bar voor de heerlijke verse tosti's tijdens de onthulling. Geniet mee en deel je ervaring!

 


Nieuwsgierig naar extra informatie? Ontdek hier onze overige nieuwsberichten.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep