Onderdeel Paramedische Dienst op website vernieuwd.

De Paramedische Dienst voor velen een onbekend begrip, ook al hebben ze vast wel eens gehoord of gebruik gemaakt van een paramedische dienst, al dan niet buiten MeanderGroep.

Het is een verzamelnaam voor zorg die zich richt op het verminderen van de functionele gevolgen van een ziekte of aandoening. Een paramedicus voert zijn taak uit naast een arts of onder zijn toezicht. 

MeanderGroep beschikt over een uitgebreide Paramedische Dienst, die onder andere bestaat uit: Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie, Osteopathie, Psychologie, Voeding & Dieet, Maatschappelijk Werk, Vaktherapie en Geestelijke Verzorging. Zij werken multidisciplinair samen daar waar gewenst. Dit heeft een grote meerwaarde t.o.v. kleine praktijken.

Er wordt vaak gedacht dat deze diensten alleen ter beschikking worden gesteld aan bewoners en klanten van de verpleeghuizen, wijkzorgcentra en thuiszorg van Meander. Niets is minder waar, ook particulier kunt u gebruik maken van veel van deze diensten.

Naast behandelen en begeleiden van onze bewoners kan men voor therapie ook terecht bij de paramedici van Meander indien men niet in één van onze verpleeg- en of zorgcentra woont. Dit kan op verschillende locaties of bij u thuis.

Sinds vandaag, 22 oktober is het onderdeel Paramedische Dienst op onze website uitgebreid. Per therapeut of medewerker is nu zichtbaar waar hij of zij werkt en over welke specialisatie hij of zij beschikt. Maar ook welk onderdeel van de Paramedische Dienst op een Meander-locatie of in de wijk wordt geboden.

Bekijk hier de pagina  op onze website.


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep