Nieuwe locatie Vroenhof in het centrum van Kerkrade

MeanderGroep Zuid-Limburg en Wyckerveste BV hebben afgelopen dinsdag de huurovereenkomst ondertekend voor een nieuw wijkzorgcentrum middenin het hart van het nieuwe Vie-project in Kerkrade. In deze voormalige ziekenhuislocatie wordt het oude beddenhuis in de komende maanden grotendeels omgebouwd tot een woonplek voor kwetsbare ouderen.

“Deze nieuwe locatie is ter vervanging van het huidige Wijkzorgcentrum Vroenhof in de wijk Bleijerheide”, aldus Gilbert Tychon, stafdirecteur Vastgoed binnen MeanderGroep. “De verwachting is dat de bewoners van Vroenhof samen met de bewoners van afdeling Brem van de Lückerheide in 2024 kunnen verhuizen naar hun nieuwe thuis in het centrum van Kerkrade.”

Michael Ehlen, lid raad van bestuur MeanderGroep, is verheugd over deze ontwikkeling: "Onze zorgvisie binnen MeanderGroep is ‘leid je eigen leven’. Op deze plek middenin het centrum van Kerkrade, kunnen wij onze bewoners een prettige omgeving bieden waar zij zich zo thuis mogelijk voelen en actief kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht en met eigen regie. Onze nieuwe locatie sluit daarmee helemaal aan op de visie van Vie Kerkrade - Leven in beweging."

Op de eerste foto van links naar rechts

Michael Ehlen, Monique Hermans (clusterdirecteur Wijkzorgcentra), Rik Bruinsma (manager Vroenhof), Yvonne Vroomen (cliëntenraad), Valeska Bruins (Wyckerveste), Gilbert Tychon, Roy Packbeers (projectmanager Vastgoed), Jack Jansen (bestuursvoorzitter MeanderGroep) en Hessel Meijer (Wyckerveste).

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep