Nieuwe editie Meander Magazine 02 2021

Het 2de nummer van Meander Magazine 2021 is verschenen.

In dit Meander Magazine gaan vreugde en verdriet weer hand in hand. Het JA-woord van Ben en Chantal Bustin van de jongerenafdeling in zorg- en revalidatiecentrum Hambos bijvoorbeeld is zo’n blij moment. Wat waren ze gelukkig met hun intieme bruiloft, maar hun grote geluk was helaas van korte duur. 

In dit nummer ook het verhaal van Clairy von Tongelen uit Brunssum die in een jaar tijd haar man verloor en zelf ook ernstig ziek werd. Door haar bezoekjes aan het Toon Hermans Huis ziet ze de toekomst weer een beetje zitten. Gelukkig biedt deze ontmoetingsplek binnenkort meer mogelijkheden op het gebied van activiteiten en samenkomen.

In dit nummer ook een interview met Reggy Bruine de Bruin: een getalenteerd kunstenares én collega. Zij weet klanten en bewoners binnen Meander op een prachtige wijze te portretteren. Dit en nog veel meer verhalen uit de zorg leest u in deze uitgave.

Dit en nog veel meer verhalen uit de zorg maken het weer tot een boeiende uitgave. Klik hier voor de bladerbare versie. Voor alle meander magazines, klik hier.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep