MeanderGroep werkt samen met de Zorgapotheek

MeanderGroep zet bijdrage Zorgapotheek in voor ontwikkeling van collega’s met afstand tot de arbeidsmarkt

MeanderGroep werkt samen met de Zorgapotheek

In het inkoopcontract is een afspraak opgenomen dat een percentage van de totale jaaromzet van de Zorgapotheek gedoneerd wordt aan MeanderGroep voor de ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is dit jaar een bedrag ingezet voor de ondersteuning van drie medewerkers in het cluster Verpleeghuiszorg en Wijkzorgcentra.

Het bedrag is besteed aan o.a. individuele Nederlandse les voor een medewerker die uit Syrië afkomstig is.  Een andere medewerker wordt met een cursus rekenvaardigheid klaargestoomd om een opleiding tot helpende of verzorgende IG aan te durven gaan en een derde persoon die als verpleegkundige gere-integreerd is, heeft baat bij een assertiviteitstraining.  

“Fijn dat de Zorgapotheek op deze manier bijdraagt aan de ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt” aldus Brechje Buytels, coördinator Social Return/MVO bij MeanderGroep. “Alle medewerkers verdienen gelijke kansen. Dat vinden we erg belangrijk binnen Meander en een mooie donatie als deze helpt ons daarbij. Wij bedanken Zorgapotheek voor hun Social Return bijdrage!”

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep