MeanderGroep is sinds afgelopen juni een pand rijker

De jongste aanwinst is het voormalige politiebureau aan de Ailbertuslaan in Kerkrade. Dit gebouw gaat dienen als één van de eerste verzamelgebouwen van MeanderGroep; zo huisvesten we hierin onze Paramedische Dienst (onderdeel van de Behandeldienst), de thuiszorg (V&V) en collega’s van de Hulp bij het Huishouden (HbH). Ons pand ligt in een wijk die de komende tijd de nodige stedenbouwkundige veranderingen gaat doormaken.

De inrichting van het voormalige politiebureau sluit niet aan bij de wensen en eisen van onze gebruikers en daarom is Meander Wonen druk bezig met het transformeren van het gebouw. Wij hebben daarbij het geluk dat de technische installaties dringend aan vervanging toe waren. De bestaande gasgestookte installatie hebben we ingeruild voor een duurzaam alternatief. Hiermee dragen we als MeanderGroep ook ons steentje bij aan een duurzamere omgeving. De oplevering is voorzien eind 2022, afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.

𝙊𝙥 𝙙𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙤, 𝙫𝙖𝙣 𝙡𝙞𝙣𝙠𝙨 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙧𝙚𝙘𝙝𝙩𝙨: Carola Janssen, verhuurconsulent Meander Wonen, Bjorn Keulen, manager Vastgoed, Elfi Pakbeers, manager V&V, Gilbert Tychon, stafdirecteur Vastgoed, Bart Kockelkoren, projectmanager Meander Wonen & Mieke Franssen, clusterdirecteur.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep