MeanderGroep is de Vitaalste werkgever van Limburg 2023

MeanderGroep is super trots dat we op donderdag 28 september zijn bekroond met de felbegeerde titel 'Vitaalste Werkgever van Limburg' tijdens de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg 2023.

Deze erkenning is een fantastische weerspiegeling van onze voortdurende inzet voor het welbevinden en de vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers. De Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg, georganiseerd om werkgevers te belonen die investeren in het welbevinden van hun medewerkers, erkennen MeanderGroep als een voorloper op het gebied van vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid binnen de categorie groot zakelijk. Geweldig!


"Als grootste werkgever van Parkstad hebben we de drive om een gezonde en vitale werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers. Want pas dan kunnen we ook de beste zorg aan onze klanten leveren. Dat de jury ons unaniem deze erkenning als de 'Vitaalste Werkgever van Limburg' geeft is een bevestiging van onze inspanningen en motiveert ons om blijvend te streven naar het welbevinden van onze medewerkers" aldus Arno Hanssen (Stafdirecteur HR). We blijven onze vitale spirit vasthouden en zijn vastberaden om leuke, innovatieve programma’s voor het bevorderen van de vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers verder te ontwikkelen en uitrollen!


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep