MeanderGroep biedt haar medewerkers de film 'Human Forever'

MeanderGroep Zuid-Limburg trapt het nieuwe jaar af met een bijzonder filmprogramma voor haar medewerkers in Vue Cinema Kerkrade. MeanderGroep biedt hier de documentairefilm 'Human Forever' van Teun Toebes aan, die naadloos aansluit op de missie en visie van de organisatie; 'Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk'.

Teun Toebes: Een inspirerend voorbeeld
Teun Toebes, een 24-jarige documentairemaker en humanitair activist, heeft als missie de levenskwaliteit van mensen met dementie te verbeteren. MeanderGroep omarmt deze missie vol enthousiasme. Teun dient als een inspirerend voorbeeld van respectvol omgaan met mensen met dementie. Voor Teun gaat het niet om de ziekte, maar om het blijven zien van de mens met al zijn verlangens.

'Human Forever': Een reis naar inclusiviteit
Teun neemt de kijker mee op zijn reis, waarbij hij jarenlang op de gesloten afdeling van een verpleeghuis heeft gewoond en besluit zijn missie naar een hoger niveau te tillen. Hij verkent de wereld om te ontdekken hoe andere landen omgaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Met het aantal mensen met dementie dat naar verwachting zal verdubbelen in de komende 20 jaar, is deze zoektocht een absolute noodzaak.

 Op woensdag 24 januari is Teun Toebes persoonlijk aanwezig bij de eerste drie voorstellingen van de reeks. Voorafgaand aan de film deelt hij een persoonlijke boodschap en na de film is er een meet & greet met Teun.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep